Jelentkezzen be!

Új hirdetés

Adjon meg minél több információt az eladó vállalkozásról! Minél relevánsabb adatokat ad meg eladó vállalkozásáról, annál hatékonyabb lesz a hirdetése. A hirdetés feladása teljesen ingyenes, nem keletkeztet semmiféle kötelezettséget. A hirdetés megjenéséhez elengedhetetlen a regisztráció megerősítése a hirdetés feladása után e-mailben kapott linkre kattintva.
Egy kép többet ér ezer szónál! Javasoljuk, hogy készítsen egy fotót a vállalkozásról (esetleg annak egy jellemző mozzanatáról) és töltse fel ide. Maximum 5 db .jpg formátumú kép, a képek mérete (egyenként) maximum 300 kB lehet.
Rövid, figyelemfelkeltő cím
Rövid, figyelemfelkeltő mondat.
Vállalkozás tevékenysége, mennyi kapacitása van lekötve, élő szerződésállomány (ha értelmezhető), hányan dolgoznak jelenleg a vállalkozásban, stb...
FONTOS: nevezze meg a vállalkozás tulajdonát képező vagyon néhány főbb elemét! Mi az, ami Ön szerint e legtöbbet éri a vállalkozásban? (Az üres/alvó vállalkozások regisztrációját NEM hagyjuk jóvá.)
Milyen profilú a befektetés/vállalkozás? Ha több tevékenységi területen is aktív, akkor a legjellemzőbbet jelölje meg.
Mekkora az eladásra kínált tulajdonrész %-ban megadva? Ha az egész vállalkozást eladná, akkor írjon 100%-ot.
Mennyi az eladásra kínált tulajdonrész ára?
A vállalkozás előző éves forgalma. Nem kell pontos érték, millió forintra érdemes kerekíteni.
Hány tulajdonosa van a vállalkozásnak?
A tulajdonrészek százalékos megoszlása
Kell-e / lehet-e személyes közreműködés a befektetőtől?
Nyilatkozat a vállalkozás adósságairól (szállító számlák, banki tartozások, lízing, NAV tartozás, stb...). Becslés megfelel, nem kell pontos adat. A lényeg, hogy a leendő vevő hozzávetőleges képet kapjon a vállalkozás eladósodottságáról.
Email cím
A hirdetés feladása után rövid idővel kap majd egy emailt erre az e-mail címre, amiben lesz egy link. Kérem, a linkre kattintással aktiválja a regisztrációját. Ne feledje: a hirdetés megjelenésének a feltétele a regisztráció megerősítése!
Telefon (ez a telefonszám meg fog jelenni az oldalon, mindenki számára láthatóan a hirdetésében!)
Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.)
Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.)
  1. Kérjük, figyelmesen olvassa végig a hirdetési feltételeket majd ha egyetért vele, jelölje be a négyzetet.
  2. Lépjen be a postafiókjába, és aktiválja a regisztrációját a kiküldött aktiváló emailben lévő linkre kattintással. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg az e-mail, ellenőrizze a levélszemét mappát, talán a levelezőrendszere spamnek nézte a levelünket. Ha így volt, érdemes felvennie az assisto.hu domaint fehérlistára, hogy megelőzzük a hasonló "baleseteket".
  3. A feladott hirdetést a portál adminisztrátora ellenőrzi mielőtt kikerül a portálra. Erre azért van szükség, hogy a portál látogatói azt kapják, amit várnak tőlünk: valós, prosperáló eladó vállalkozásokat. A valótlan és/vagy irreleváns tartalom megjelenését nem hagyjuk jóvá*. A jóváhagyásról (vagy elutasításról) a megadott e-mail címen tájékoztatást fog kapni. A jóváhagyási folyamat legfeljebb 2 napot vesz igénybe, addig türelmét kérjük.
  4. A sikeres regisztráció után Ön hozzáférési adatokat kap majd az Assisto.hu portálhoz e-mailben. Reméljük mielőbb sikerült eladnia a cégét. Amennyiben a hirdetése már nem aktuális, ne feledje el törölni azt a küldött hozzáférési adatok segítségével!
*Néhány tipikus oka a hirdetés elutasításának:
  • A hirdetés láthatóan irreleváns, valótlan adatokat tartalmaz.
  • A hirdetés jogszabályba vagy közerkölcsbe ütköző.
  • A hirdetés MLM jellegű.
  • A vállalkozás valódi tevékenységet nem végez, tulajdona nincs ("alvó" cég, vagy csak egy ötlet).