Bejelentkezés

Eladó konténeres vállalkozás


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Eladó konténeres vállalkozás

Az eladó cég rövid bemutatása:

Költözés miatt eladó konténerházak értékesítésével és összeépítésével foglalkozó cég. Jelenleg is vannak folyamatban lévő összeépitések (11 épület, ebből van 3 x 7 m és 2,4 x 5,98 m konténer is).

A vállalkozás részletes bemutatása:

Költözés miatt eladó konténerházak értékesítésével és összeépítésével foglalkozó cég. Jelenleg is vannak folyamatban lévő összeépitések (11 épület, ebből van 3 x 7 m és 2,4 x 5,98 m konténer is). Facebookon és google adson is hirdetünk – igy folyamatosan érkeznek az újabb megrendelések. Saját weboldal, facebook és instagram oldal. 3 hónap alatt 32 épület került értékesítésre. 4 munkavállalója van a cégnek, 3 összeépítő munkatárs és 1 személyi asszisztens. Saját villanyszerelő és vízszerelő munkatárs. Eszközkészlet: berendelt anyagok házakhoz (beltéri ajtók, bejárati ajtók, fürdőszobai felszerelések, padlószigeteléshez anyagok, stb.), rengeteg gép, targonca. A cég telephelye a 18. kerületben található, 1 éves időtartamra, határozott idejű bérleti szerződés került aláírásra, ami az új tulajdonosra átruházható. Saját villanyóra és saját wc a telephelyen. A cég tevékenysége nagyrészt a telephelyen folyik, illetve néhány külsős helyszínen is vannak munkák (Veresegyháza, Üllő, Budaörs, Érd). Mozgatható vázszerkezet van építve a telephelyre, ami összeépités esetén tolható bármilyen irányba. Saját raktár (épített 3 x 5 m) és iroda (3 x 2,4 m helyiség). Eladás esetén egy-két hónapos betanítás és támogatást kapnak a személyi asszisztens kolléganőtől. Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: +36209381292 vallalkozasadokveszek@gmail.com

A vállalkozás adósságai:

Nincsen tartozása

Feladás dátuma:

2022. 07. 21.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest, XVIII. kerület

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

30 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése