Bejelentkezés

Eladó konténeres vállalkozás


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Eladó konténeres vállalkozás

Az eladó cég rövid bemutatása:

Profilváltás miatt eladó konténerházak értékesítésével és összeépítésével foglalkozó cég.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Profilváltás miatt eladó konténerházak értékesítésével és összeépítésével foglalkozó cég. 5 hónap alatt – 2022. október 15. napjáig) 38 épület került kiszállításra, jelenleg is vannak folyamatban lévő szerződéses munkáink (4 db 2,4x5,98 m konténer, 6 db 3x7m konténer, 1 db 2,4x3m konténer). Több social media felületen, több száz hirdetéssel, hirdetjük épületeinket, minden nap több árajánlatot is kiküldünk, hetente több ajánlatot is elfogadnak megrendelőink. Több beszállítóval és vállalkozói csapattal is együttműködünk minden szakipari munkára vonatkozóan (pl.: vízszerelés, villanyszerelés, hideg és melegburkolat, dryvitozás, gipszkartonozás, padlószigetelés, festés, stb.), partner cégekkel (pl.: tetőépítés, bádogozás) és a jelenlegi energia helyzetre tekintettel napelemes kivitelezőkkel is együtt dolgozunk, melyre tekintettel minden jellegű felkérésnek eleget tudunk tenni. Jelenleg 4 munkavállalója van a cégnek, de van több beugrós kollégánk is van. Saját weboldal, facebook és instagram oldal. Eszközkészlet: berendelt anyagok házakhoz (beltéri ajtók, bejárati ajtók, fürdőszobai felszerelések, padlószigeteléshez anyagok, dryvitozáshoz anyagok, stb.), rengeteg gép, szerszám, 5x8 méteres fedett előtetős épület, 3x6 m garázs, 2,4x3 m irodakonténer, STIL targonca és pillanatnyi helyzet alapján készleten lévő 4 darab konténer. A cég telephelye a 18. kerületben található, 1 éves időtartamra, határozott idejű bérleti szerződés került aláírásra, ami az új tulajdonosra átruházható.

A vállalkozás adósságai:

Nincs.

Feladás dátuma:

2022. 10. 18.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest, XVIII. kerület

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

30 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése