Bejelentkezés

Biztos befektetés - Adószakértő és Könyvelőiroda


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

ADÓSZAKÉRTŐ ÉS KÖNYVELŐIRODA biztos pénzügyi hátterű,megbízható ügyfélkörrel, biztos befektetés!

Az eladó cég rövid bemutatása:

ADÓSZAKÉRTŐ ÉS KÖNYVELŐIRODA biztos pénzügyi hátterű,stabil , megbízható ügyfélkörrel, biztos, rövid idő alatt megtérülő befektetés!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Könyvviteli, adószakértői szolgáltatást nyújtó vállalkozás 30 éves múlttal, biztos, stabil hátterű ügyfélkörrel eladó, nyugdíjba vonulás miatt. Az Iroda könyvviteli, adószakértői, E irodai, tanácsadói, tevékenységet folytat már 3o éve a Dunántúlon, a Balaton legnagyobb városában. Ismertsége és ügyfélköre az egész országra kiterjed. A szakmában eltöltött idő, a tudás, a gyakorlat, az elismert szakmai munka, tette ismertté és elismertté az Iroda tevékenységét, amelynek jövőbeni eredményeit és hasznait az új tulajdonosnak adjuk át. A cég kiemelkedő színvonalú weboldallal és facebook oldallal rendelkezik, olyan kereső szavakkal a tulajdonunkban, amelyek biztosítják, hogy az oldalak folyamatosan, hirdetés nélkül is az első oldalon szerepeljen. A weboldalnak és az iroda ismertségének köszönhetően, az iroda ügyfélköre bármikor bővíthető, a növekedés fejlődés érdekében. Továbbá más jellegű, pl.ingatlanügynöki, ügyvédi-jogi szolgáltatási , pályázat készítési … stb tevékenységgel is bővíthető a jelenlegi működés. Az Iroda éves nettó árbevétele 50.- millió Ft . A befektetés megtérülési ideje 1,5-2 év. Az eladási ár tartalmazza az iroda ügyfélkörén kívül a teljes irodaberendezést, számítógép -munkaállomások, szerverek, valamennyi irodai egyéb berendezés, bútorok. Továbbá tartalmazza az iroda web oldalát, facebook oldalát, és a weboldali kereső szavak tulajdonjogát. is. Minden szükséges, részletes információt, amennyiben komoly a

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozás megbízható adózó, sem adótartozása, sem hitelállománya nincs. Hitelképes vállalkozás .

Feladás dátuma:

2022. 05. 11.

Tevékenységi terület:

Számviteli és jogi szolgáltatások (pl. könyvelés, adótanácsadás)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

nem nyilvános

A tavalyi éves bevétel:

50 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

48 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése