Jelentkezzen be!

Innovatív technológia! Nyereséges vállalkozásba tulajdonrész, akár ügyvezetői lehetőséggel eladó!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Szimulátor Technika Kft

Az eladó cég rövid bemutatása:

Cégünk hazai sikeres megnyitása után a nemzetközi piacnyitás vált esedékessé. Ehhez további tőkebevonás és munkaerőkapacitás kell. Lehetőleg hasonló profilú, nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező cégnek, vagy csendestársnak kínálunk tulajdonrészt.

A vállalkozás részletes bemutatása:

VR technológia, robotika, mechatronikai szerkezetek, jövőbe mutató fejlesztések és innovációk, új generációs gépek a rendezvényeken és az otthonokban! Széles körben alkalmazható saját fejlesztésű eszközeinket a szórakoztató iparban, oktatásban és otthoni felhasználásra gyártjuk. Több mint 10 év szakmai tapasztalat után megalapítottuk 3 fős cégünket, mellyel 6 hónap alatt jelentős árbevételre tettünk szert. Ennek egy részét gépekre, fejlesztésekre költöttük. Van egy megnyert közbeszerzésünk és több megrendelésünk a jövő évre. 5 féle (know-how) géptípust, ezek közül 1 potenciálisan otthoni felhasználású gépet szeretnénk a nemzetközi piacon forgalmazni, valamint több munkafolyamatot kell párhuzamosan indítani, de ehhez szükségünk lenne nagyobb helyre és munkaerőkapacitásra is. így további tőkeerős, esetleg profilban hasonló érdekeltségű cég, magánszemély / partner bevonásán gondolkozunk. Cégünk jó eséllyel indulhat a VEKOP-Technológia Tőkeprogramban is, de ehhez további segítségre van szükségünk, mert csapatunk gépészmérnöki, programozói és mechanikai szaktudása nem terjed ki az ügyvezetés és a többi koordinációs feladat ellátására, amit egy tapasztalttal rendelkező vezető biztosan sikerre vinne. Jelenlegi kondíciók: Fémipari gépek, cégautó  3 millió Ft,- Raktárkészlet: 3 millió Ft.- Bérlemény: Iroda, műhely, bemutatóterem.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2020. 10. 05.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

25 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

10%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

20 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

3

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

68% - 28% - 4%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.