Jelentkezzen be!

Székesfehérvár legmodernebb szolárium stúdiója

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

New Home Estate Kft

Az eladó cég rövid bemutatása:

Székesfehérvár legmodernebb szolárium stúdiójának bérleti joga eladó. Székesfehérvár belvárosában az Alba Pláza szomszédságában, forgalmas főút mellett, egy lakópark aljában található. A cég 2016ban alapult.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A stúdió lassan 2 éve nyitott meg. Székesfehérvár legexkluzivabb szalonja. Közel tizenéves múltbéli "szolárium stúdió tapasztalat" segítette a szalon tökéletes megvalósulását, ahol ismerve a város összes szalonját, gépparkját, vendégkörét, vendégek elvárását álmodtam és valósítottam meg ezt a stúdiót. A szalonban 8 db Ergoline szoláriumgép található (1db Excellence 800, 3db Excellence 880, 1db Prestige 1000, 2db Prestige 1100, 1db Sunless V58 állógép) valamint egy FLABeLOS gép. A szoláriumgépek karbantartása, szervizelése folyamatos, melyet az egyik legnagyobb cég munkatársai végeznek el. Szalonunkban 4 recepciós kolleganőt foglalkoztatunk, képzéseken való folyamatos részvétellel. Az üzlet kamerával (telefonos applikációval egyaránt) és riasztóval (jelezve a be/kiriasztás időpontját) felszerelt. A stúdió hűtését 4db fain cool klíma biztosítja melynek üzemeltetési költsége elenyésző és mégis 20fokos hőmérséklet érhető el a legngyobb nyári forróságban is. 2db mellékhelyiség található, valamint raktár, öltöző és egy személyzeti konyha is. Vendégeinket Nespresso frissen őrölt kávéval látjuk vendégül, valmint a vizesballonból is lehetőségük van fogyasztani. Gyermekek részére rajzoló asztalka található. Szoláriumkozmetikumok széles választéka található meg a szalonban. A fülkék kialakításánál fontos szerepet játszott, hogy mindegyik fülkében a tükör mögé televizió lett beépítve: a vendég miközben öltözik: látja rajta a napi akciót. 2 fülkét pedig lehetőség szerint összenyítható.

A vállalkozás adósságai:

nincsen semmilyen tartozás

Feladás dátuma:

2020. 01. 13.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Székesfehérvár

A teljes vállalkozás becsült értéke:

99 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

40 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

99 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.