Jelentkezzen be!

Eladó bevezetett, magyar designer márka

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

FABRIKME

Az eladó cég rövid bemutatása:

ELADÓ 1 ÉVES EGYEDI TEXTIL ÁRU TERVEZÉSSEL FOGLALKOZÓ DESIGNER BRAND! Egyedi tervezésű grafikák nyomtatása bútorszövetre. Több magazinmegjelenés és kiállítás után, minőségi és teljesen egyedi tartalommal eladó. ( csak márka, cég nélkül )

A vállalkozás részletes bemutatása:

1 éves designer márka ( logo és brand elemei ) eladó jól működő, funkcionális webshoppal, domainnel ( .hu és .sexy ) meglévő, vonalkódozott-listázott termékkészlettel, jó gyártói kapcsolattal. Jelenleg 3 helyen kapható viszonteladónál - Budapest, Pécs. Mindemellett Instagram ( 800+ követő ), és Facebook oldalakkal együtt. Raktárkészletünk WEBSHIPPY rendszerében működik, így a raktározás - szállításra is integrált megoldásunk van a webshopban. A gyártóval újrahasznosított méteráru nyomtatási kísérlet kezdődött el, mely egy új, környezetvédő és trendi iparágban való betörésre adhat lehetőséget. Cégünk brandépítéssel és digitális termékekkel foglalkozik, kísérleti jelleggel indítottuk el saját márkánkat és a márkaépítés folyamatát szépen vittük is - viszont rá kellet tjönnünk hogy a fizikai termék manageléshez és eladáshoz jóval komolyabb kapacitással kéne rendelkeznünk, de mi maradnánk a saját területünkön, nem tudunk tovább foglalkozni ezzel, így kapacitás hiányában a márka eladása mellett döntöttünk. Külső tanácsadó / karbantartóként / grafikai csapatként igény és megbeszélés szerint maradni tudunk a márka mellett. Bízunk benne, hogy valaki tovább tudja vinni az általunk kitalált alapkoncepciót - komolyabb időráfordítással és elhatározással. Oldal és termékek: www.fabrikme.sexy

A vállalkozás adósságai:

0

Feladás dátuma:

2019. 10. 29.

Tevékenységi terület:

Bútor, lakberendezés

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

3 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

600 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.