Jelentkezzen be!

Eladó bevezetett, magyar designer márka webshop ( brand és webshop )

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

FABRIKME

Az eladó cég rövid bemutatása:

ELADÓ 1,5 ÉVES MÁRKA. Márkanév és webshop. Több magazinmegjelenés és kiállítás után, minőségi arculat és webshop eladó. ( csak márka, cég nélkül - jelenleg a márkát lakberendezési kiegészítők értékesítéséről ismerik, mely sok további lehetőséget ad )

A vállalkozás részletes bemutatása:

1 éves designer márka eladó jól működő, funkcionális webshoppal, domainnel ( .hu és.sexy) . A márka jelenleg a profilja saját termékgyártás volt, viszont a webshop és a felépített image lehetőséget ad széleskörű lakberendezési tárgyak értékesítésére, viszonteladására - a termékpaletta szélesítésére. Az ár tartalmazza: - logo - fotók - brand elemei - Instagram és Facebook oldalak - domain - termékkészlet ( minimális mennyiség ) Az ár nem tartalmazza: - kapcsolatok & know-how - jelenlegi mintakészlet szerkeszthető formában Termékeink 4 helyen kaphatók viszonteladónál-Budapest, Pécs. Raktárkészletünk WEBSHIPPY rendszerében működik, így a raktározás - szállításra is integrált megoldásunk van a webshopban. Cégünk digitális termékekkel foglalkozik, kísérleti jelleggel indítottuk el saját márkánkat és a márkaépítés folyamatát szépen vittük is-viszont rá kellett jönnünk hogy a fizikai termékek managelése jóval komolyabb kapacitást igényel. Mi maradnánk a saját területünkön, így kapacitás hiányában a márka eladása mellett döntöttünk. Külső tanácsadó / karbantartóként / grafikai csapatként igény és megbeszélés szerint maradni tudunk a márka mellett. Jó lehetőség lehet viszonteladói webshop kialakítására, design témában. Oldal és termékek: www.fabrikme.sexy

A vállalkozás adósságai:

0

Feladás dátuma:

2020. 05. 26.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (Ruházat, textil, bőr)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

1 500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

700 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

1 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.