Jelentkezzen be!

Eladó bevezetett, magyar designer márka

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

FABRIKME

Az eladó cég rövid bemutatása:

ELADÓ 1 ÉVES EGYEDI TEXTIL ÁRU TERVEZÉSSEL FOGLALKOZÓ DESIGNER BRAND! Egyedi tervezésű grafikák nyomtatása bútorszövetre. Több magazinmegjelenés és kiállítás után, minőségi és teljesen egyedi tartalommal eladó. ( csak márka, cég nélkül )

A vállalkozás részletes bemutatása:

1 éves designer márka eladó jól működő, funkcionális webshoppal, domainnel ( .hu és.sexy) meglévő, vonalkódozott-listázott termékkészlettel, jó gyártói kapcsolattal.(*AZ ÁR NEM TARTALMAZ TERMÉKKÉSZLETET ) - logo - minták - fotók - brand elemei és meglévő minták(!) - Instagram és Facebook oldalak - kapcsolatok & know-how - domain Termékeink 4 helyen kaphatók viszonteladónál-Budapest, Pécs. Friss információ: Jelenleg a Karácsonyi popup storetól is kaptunk megkeresést, így ott is kaphatóak a termékek illetve a We love Budapest ajánlott minket a 2019-es legjobb karácsonyi ajándékok közt. Raktárkészletünk WEBSHIPPY rendszerében működik, így a raktározás - szállításra is integrált megoldásunk van a webshopban. A gyártóval újrahasznosított méteráru nyomtatási kísérlet kezdődött el, mely egy új, környezetvédő és trendi iparágban való betörésre adhat lehetőséget. Cégünk digitális termékekkel foglalkozik, kísérleti jelleggel indítottuk el saját márkánkat és a márkaépítés folyamatát szépen vittük is-viszont rá kellett jönnünk hogy a fizikai termékek managelése jóval komolyabb kapacitást igényel.Mi maradnánk a saját területünkön, így kapacitás hiányában a márka eladása mellett döntöttünk. Külső tanácsadó / karbantartóként / grafikai csapatként igény és megbeszélés szerint maradni tudunk a márka mellett. Bízunk benne, hogy valaki tovább tudja vinni az általunk kitalált alapkoncepciót - komolyabb időráfordítással és elhatározással. Oldal és termékek: www.fabrikme.sexy

A vállalkozás adósságai:

0

Feladás dátuma:

2020. 03. 13.

Tevékenységi terület:

Bútor, lakberendezés

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

2 500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

700 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.