Jelentkezzen be!

Mobil vállalkozásom rendezvényekre ügyfélkörrel, gépekkel, betanítással eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

VR Mobil Park

Az eladó cég rövid bemutatása:

1 éve alakult vállalkozásomat profilváltás miatt adom el. A korszerű virtuális valóság eszközöket és a mozgó szimulátorokat céges és egyéb rendezvényekre lehet bérbe adni, üzemeltetni.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Egységek: 3 db professzionális gamer számítógép- Intel i7-es processzorral, NVIDIA 1080 TI videókártyával 3 db Oculcus Rift és touch kontroller  2 db PS4 Pro + 2db PS VR sisak 1 db állványzat a virtuális valóság akadálymentes átéléséhez 2 db playseat Logitech játék vezérlőkkel. 2 db mozgó szimulátor, autóverseny, hullámvasút és repülés szimulációkhoz 1 db VR Mobil Park komplett (4 játékos egy időben játszhat!)  21. SZÁZADI GURULÓ JÁTÉKPARK A 8m x 2.5m zárt hőszigetelt, klimatizált, villanypásztorral, kamerákkal, GSM riasztóval, nyomkövetővel felszerelt, könnyűszerkezetes utánfutó, exkluzívan be van rendezve a legkorszerűbb virtuális valóság rendszerekkel. Belül UV és LED világítás van, kívül spot lámpák világítják meg a feltűnő reklámfelületet. Céges és magán rendezvényekre szívesen megrendelik, mivel érdekli az embereket az új technológia és a játék. Fesztiválokon, falunapokon, de akár turista szezonban egy forgalmas helyen leparkolva is üzemeltethető. B kategóriás jogosítvánnyal vontatható. Engedélyek megvannak a nyilvános üzemeltetéshez. A Mobil Park 4 embert tud kiszolgálni egy időben.

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság

Feladás dátuma:

2019. 06. 06.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Kistarcsa

A teljes vállalkozás becsült értéke:

10 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

4 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak kockázati tőkére volna szükségem.