Bejelentkezés

3d modelleket forgalmazó webshop eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

www.puzzle3d.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

2019 óta üzemelő webshop átadó. 3d modellek termékkörében a legszélesebb kínálatot nyújtjuk, legnagyobb márkákat forgalmazzuk. Előkelő keresési helyen, a Google-ben a 2. oldalon szerepel! Árukeresőn 5 csillagosra értékelt, bejáratott webshop.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A webshopban forgalmazott termékek lézervágott 3d-s fa modellek, puzzle-k és miniatűr házak. Jól népszerűsíthető a kreatív, DIY - csináld magad kedvelőinek, illetve a termékek fő alapanyaga miatt a fenntartható, környezettudatos ajándékozók körében is. Célközönségbe tartoznak mind a nők, mind a férfiak, gyerektől az idősebb korosztályig. Ideális ajándék a legkülönfélébb alkalmakra. Garanciális problémák nincsenek, könnyen szállítható, raktározható, nem sérülékeny termék. Kipróbált beszállítók, belföldről és külföldről ( csak EU! ) egyaránt. Néhány márkát pedig dropshipping rendszerben is árusítunk. Logisztikát jelenleg a Webshippy végzi. Az eladási ár tartalmazza: a brandet, webshopot (Woocommerce, nincs havidíj), Facebook+Insta oldalakat, YouTube csatornát. Tartozik hozzá egy kulcsrakész osztrák honlap is: www.3dpuzzle.at, melynek felépítése megegyezik a magyaréval. A raktárkészlet nem része a vételárnak, de igény esetén együttesen kedvezményesen eladó. Ára: 2M + ÁFA

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2022. 05. 09.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

1 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése