Jelentkezzen be!

Okos képkeret teljes project eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

ReliveGo.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Egy éve fejlesztjük, nemzetközi programozó csapattal a ReliveGo okos képkeret projectet, amely egy új innováció a piacon!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Bevezetési szakaszba érkeztünk melyet nem tudunk megfelelőn managelni. Ezért eladásra kínáljuk magát az okos képkeretet rendszert, a 2 domain címet (relivego.hu és relivego.com) a webáruházat, a facebook és insta oldalakat és ~450 darab képkeret okosítót) A rendszer Microsoft Azur felhőben fut, nemzetközi szerveren. A webáruház Shopify-on készült, így akár nemzetközi projectként is kezelhető. A fejlesztés dokumentációval készült, így akár más fejlesztői csapattal is folytatható a project. 1 hónapja elindultak facebook és google hirdetések. A termék beszállítása megtörtént WebShippy-hez. Néhány viszonteladó már listázta. Árukereső regisztráció elkészült.

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság

Feladás dátuma:

2021. 11. 22.

Tevékenységi terület:

IT, számítástechnika

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 800 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.