Jelentkezzen be!

Fodrászkellékes bolthálózat és webáruház csoport eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

15 éve nyereségesen működő, dinamikusan növekvő vállalatcsoport

Az eladó cég rövid bemutatása:

3 frekventált helyen lévő budapesti üzletből és 20 webáruházból álló vállalatcsoport teljes ügyviteli rendszerrel, árukészlettel és 4 fős csapattal eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Magyarország egyik piacvezető, megkerülhetetlen fodrászkellék kereskedelmi cége. Belföldi kiskereskedelem a fő profilja, de nagykereskedelmet és export-import tevékenységet is folytat. Kiemelkedően nyereséges, jól bejáratott beszállítói és törzsvevői kapcsolatokkal és jól összeszokott, professzionális szakember gárdával rendelkezik. 2020-as éves nettó árbevétele 450 000 000 Ft. A felkínált eladási ár magában foglalja a vállalatcsoporthoz való cégek, bérleti szerződések, beszállítói és vevőszerződések, webáruházak, domain-ek, árukészletek, ügyviteli rendszer és alkalmazottak teljes körű átadását tudás transzferrel együtt.

A vállalkozás adósságai:

A cégcsoportnak nincs NAV tartozása, sem hitele vagy lízingszerződése. Kizárólag rövid lejáratú szállítói fizetési kötelezettségei vannak, amelyek fizetési határidőig folyamatosan rendezésre kerülnek.

Feladás dátuma:

2021. 08. 17.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

450 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

500 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.