Jelentkezzen be!

Lépjen gyorsan és legyen egy egyedülálló szolgáltatás franchise partnere!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Mosoda háztól házig

Az eladó cég rövid bemutatása:

Amennyiben nem szeretne folyamatosan a marketingre és fejlesztésre költeni, akkor jó helyen jár! Csatlakozzon franchise partnerként egy most induló startup vállalkozáshoz!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Átadó egy hazánkban most induló és terjeszkedő startup vállalkozás franchise joga, mely kizárólagos Debrecenre vonatkozóan, valamint több partnerrel együtt részleges Budapesten. A cég komplett mosodai szolgáltatást nyújt, de nem önkiszolgáló formában, hanem háztól-házig, futárszolgálattal, applikációval. Ezzel a típusú szolgáltatással egyedülálló lesz hazánkban és már az több mint 40 országban! Jelenleg a kiszolgáló helyek értékesítése folyik, valamint 2 üzlet nyitás előtt áll. Debrecenben egyedüliként nyithatja meg az üzletet és az egész város lakossága az Ön szolgáltatását veheti csak igénybe! Ez hatalmas előny még most, induláskor! Budapesten több zónatulajdonos van, de a rendszer úgy épül fel, hogy egymásnak nem konkurenciái, hanem partnerei lesznek! Hatalmas lehetőséget látok az üzletben, de sajnos egyéb üzleti tevékenységem miatt nincs idő kiépíteni ezt a vállalkozást is. A lehetőség már csak egy hónapig lehetőség, azután az üzlet nem eladó!

A vállalkozás adósságai:

nincs

Feladás dátuma:

2020. 09. 30.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Debrecen, Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.