Jelentkezzen be!

Külföldi munkaeröközvetitö cég 10 éves tapasztalattal elado!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

EuroJobs Hungary

Az eladó cég rövid bemutatása:

A cég folyamatban lévö szerzödésekkel rendelkezik Németországi illetve Hollandiai nagy cégekkel, ahol a kerelem több ezer ember havonta!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Mi az ami a legtöbbet ér a mi vállalkozásunkban ? Az adatbázis illetve folyamatban levö külföldi munkaadokkal a szerzödéseink, a kapcsolat amit ezen ügyfelekkel alakitottunk ki. Ezenkivül rendelkezünk egy kb. 15.000 személyt tartalmazo adatbázissal, szemelyek akik ingyenesen iratkoztak fel az adatbázisunkba azzal a céllal, hogy külföldön szeretnének dolgozni. A facebook oldalunk, 2 darab, ugy Magyarországra mint Romániára, ezeken az oldalokon 40.000 aktiv követönk van jelenleg. Rendelkezünk 5 saját honlappal: román nyelven, magyar nyelven, németül, angolul ezek a honlapok azoknak a személyeknek van akik külföldön keresnek munkahelyet és itt ingyenesen beiratkoznak online es innen egyensen az adatbázisba kerülnek. Ezenkivül van még egy honlapunk ahol a külföldi munkaadok találnak meg. A cég pillanatnyilag szép havi jövedelmet termel.

A vállalkozás adósságai:

A cégnek nincs semmi féle tartozása.

Feladás dátuma:

2019. 06. 28.

Tevékenységi terület:

Munkaerőpiaci szolgáltatás (HR, kölcsönzés…)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest / Ujlengyel

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

80 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.