Bejelentkezés

Fogtechnikai labor üzletrész eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Lővér Dentál Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Társas vállalkozásunkat 2020-ban alapítottuk, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb CAD/CAM fogtechnikai szolgáltatásokat nyújtsuk. Mindezt több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakértelemmel a digitális és hagyományos fogtechnika területén.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A Lővér Dentál Kft. a fogtechnikai piacon dolgozik, jelenleg két alkalmazottja van, ők társtulajdonosok, üzletrész arányuk 50-50%. Több alvállalkozóval dolgozunk, több orvosnak, jelenleg a győri piac után Szolvák (Bratislava) és Sopronban terjeszkedünk. A vállalkozás a legkorszerűbb gépekkel van felszerelve, 2db szinterkályha (4000 EUR/db), egy CNC-marógép (20000 EUR), digitális scannerek 2db (4000 EUR/db) + szoftver, fogtechnikai CAD licensz. Illetve nagy teljesítményű számító gépek a tervezéshez és a munka végzéshez. És 2db 3D printer (darabja 4500 EUR). Az eszközök tavaly lettek üzembe állítva, szinte teljesen újak. Rendszeresen karban vannak tartva. A cég központi telephelye Győrben van a Gyárváros városrészben, jelenleg bérleményben működik. Illetve most indul egy soproni telephely, ahol már elkezdtünk a marketinget, és 2-3 orvost már bevonzottunk az elmúlt hónapokban. Jelenleg Bratislava területén terjeszekedünk, egy marketing kampány fut, ennek az eredményeit várjuk. Független alvállalkozókkal dolgozunk, illetve több orvosnál is van élő kapcsolat, amelyből munkákat szerzünk. A vállalkozás tavaly alapul, és elnyert egy GINOP 8.3.5-18-os 23.6 milliós kamatmentes hitelt jelent, ennek törlesztése a jövő év januárjától lesz esedékes.

A vállalkozás adósságai:

MKB Bank GINOP 8.3.5-18 kamatmentes mikrovállalkozás fejlesztési hitel 23.6 millió forint. Ezt jövő januártól kell törleszteni 7 éves futam idővel.

Feladás dátuma:

2022. 09. 06.

Tevékenységi terület:

Egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar, fitness

Ország:

Magyarország

Település:

Győr és Sopron

Éves árbevétel:

4 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

50%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

7 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.