Bejelentkezés

1,5-2 éves megtérüléssel vendéglátóhely eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Jenő Bár Budapest

Az eladó cég rövid bemutatása:

Működő folyamatosan növekvő bevétellel rendelkező 100m2-es budapesti vendéglátó hely: a bérleti joggal, céggel, minden működéshez szükséges eszközzel, árukészlettel, együtt eladó. Az ingatlan bérleti díja mindössze 120.000Ft/hó!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Italkereskedelemben és vállalkozói szférában szerzett tapasztalatainkat felhasználva raktuk össze szívvel-lélekkel az egész koncepciót, enteriőrt, brandet, italkínálatot, pénzügyi és marketing terveket. Magát a bár stílusát pedig egy elismert, több budapesti helyet ikonikus kultuszhellyé emelő képzőművész Babos Zsili alkotta. A legnagyobb hazai programajánló hírportál (We Love Budapest) az idei kedvenc kultúrbárjukká választotta és forgatási helyszínnek is felkeresték a legismertebb hazai kereskedelmi csatornától. A bár jelenleg is üzemel, és folyamatosan növekvő bevételt termel, rendszeres, közkedvelt eseményeink vannak: KVÍZ-estek, UNO kártya körversenyek, italkostolók, koncertek, KARAOKE-estek - melyeknek egy kialakított mini színpad ad helyszínt. A környékbeli árakhoz képest elenyésző az ingatlan havi bérleti díja, ami fixen 120.000 Ft/hó (sok helyen a közös költség majdnem ekkora) és erre a bérleti díjra 10 éves bérleti szerződése van a Kft.-nek, ami természetesen az új tulajdonosra is vonatkozik. Mindezek ellenére fájó szívvel az eladás mellett azért döntöttünk, mert hárman vagyunk tulajdonosok, és a kezdeti élethelyzeteink olyannyira megváltoztak, hogy már nem tudunk hosszútávon együtt ugyanabba az irányba gondolkodni, mint az elején. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, keress az itt megadott telefonszámon; +3670/532-3086 és egy személyes találkozó keretében még részletesebben bemutatjuk a helyet, betekintést adunk a számokba.

A vállalkozás adósságai:

A Kft. hitel-és tehermentes, nincs semmilyen beszállítói és adótartozása, valamint rendelkezik még kb. 7.000.000 Ft tagi kölcsönnel, így eddig az összegig adómentesen lehet kivenni a vállalkozásból. A vételár tartalmazza továbbá az árukészletet ami 2-3 millió Ft között van.

Feladás dátuma:

2021. 10. 09.

Tevékenységi terület:

Vendéglátás (étterem, szálláshely, büfé, kávézó...)

Ország:

Magyarország

Település:

Budapest

Éves árbevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

16 900 000 HUF

Tulajdonosok száma:

3

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

40% - 30% - 30%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.