Bejelentkezés

Bérbe adva 900.000 Ft/hó vagy Airbnb 375.000/nap


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

JOKER Party House

Az eladó cég rövid bemutatása:

Befektető részére ajánlat: Amit tud az ingatlan, 1. Hosszú távú bérbeadással: 900.000 Ft bérleti díjat termel / havonta (ez egy 4 részre osztott ingatlan.) 2. Rövid távú bérbeadással, Airbnb: Nettó 375.000 Ft / nap - 16 főre szállással.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Megtalálhatóak vagyunk Booking, Airbnb, és a Google keresőjében is. (Információ: JOKER Party House Szigetszentmiklós.) A teljes befektetés megtérülése a feltüntetett vételáron: 17.5 év (Legrosszabb esetben egy hosszú távú bérbeadási stratégiával ami garanciaként is szolgál. Ha válság van, ha változtatnak a szabályozáson, ha covid van akkor sem tud csődbe menni a vállalkozás mert azonnal át állítható hosszú távú bérbeadásra, amit úgy alakítottam ki, hogy a legmagasabb nyereséget termelje. (Jelenleg 900.000 Ft bérleti díjat tud az ingatlan havonta. Airbnb-vel pedig 1.000.000 Ft feletti nyereséget/hónap.) Spanyolországi költözés miatt eladó. Kanári szigeteki ingatlant piaci áron beszámítok, illetve minimálisan piaci ár alatt Pest megyei lakást, nyaralót, és kisebb-nagyobb értékű autót. A vételár részét képezi: Szigetszentmiklósi 195m2-es ingatlan, 800-as telekkel, a képeken található teljes bútorzattal, és az Airbnb-hez szükséges eszközökkel, weboldallal, foglalási rendszerrel, foglalási oldalakkal, engedéllyel és szállásminősítéssel, pénzügyi tervvel, partnerlistával, upsell termékekkel, és szolgáltatásokkal, teljeskörű oktatással az átadás-átvételkor. Személyesen további információkat biztosítok, amivel még lejjebb csökkentető a befektetés megtérülési ideje. Weboldal: www.jokerpartyhouse.hu TikTok: https://www.tiktok.com/@jokerpartyhouse Google: https://g.page/r/CeFwYII_jf14EBM/review

A vállalkozás adósságai:

A Vállalkozás tartozásmentes, nincs hitelünk sem cégként sem magánszemélyként és az ingatlan is tehermentes. Átadás első hónapjában az új tulajdonosnak termel.

Feladás dátuma:

2024. 05. 08.

Tevékenységi terület:

Ingatlan (kezelés, bérbeadás, közös képviselet, stb)

Ország:

Magyarország

Település:

Szigetszentmiklós

Éves árbevétel:

17 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

189 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.