Bejelentkezés

Eladó: Prémium Férfi Divatüzletek Budapesten


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Elite Fashion

Az eladó cég rövid bemutatása:

Üzlethálózatunk, mely három exkluzív férfi divatüzletet működtet Budapesten, most eladó. Ha érdekel a luxus öltönyök, zakók és férfi kiegészítők világa, és szeretnél egy sikeres vállalkozást, akkor ez az ajánlat éppen neked szól.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Amit kínálunk: * Kiváló Üzletek: Három jól bevezetett és exkluzív üzlet Budapesten, melyek prémium minőségű férfi ruházati termékeket kínálnak. * Prémium Vevőkör: Széleskörű és hűséges vevőbázis, melybe több mint 10,000 vásárló tartozik. Adataik és vásárlási előzményeik is rendelkezésre állnak. * 12 Éves Tapasztalat: Büszkék vagyunk rá, hogy már 12 éve vagyunk jelen a piacon, és ismert márkanévként számítunk. * Online marketing: Erős online jelenlétünk van egy 24000 fős Facebook követőtábor és 15.000 fős e-mail adatbázis révén, ami lehetővé teszi hatékony marketing és promóciókat. * Pénzügyi Stabilitás: Stabil pénzügyi helyzet, 2022-ben 166 millió forintos árbevételt értünk el, és 2023-ban 163 millió forintos bevételt tervezünk (ebből már 161 millió forint meg is valósult). Minden évben osztalék kerül meghatározásra. * További Eszközök: További értékes eszközök is tartoznak a céghez, mint például műszaki cikkek (értéke: 3 millió forint), céges autó (értéke: 4 millió forint), árukészlet (értéke: 82 millió forint), gyártásra váró anyagok (értéke: 3,2 millió forint), és bolt berendezések (értéke: 7 millió forint).

A vállalkozás adósságai:

Minden beszállítónk ki van fizetve. A teljes árukészlet saját tulajdon, minden felsorolt tétel a cég saját tulajdona. Nincs NAV tartozás. Minden dolgozónk bejelentett 8 órás munkaviszonyban dolgozik.

Feladás dátuma:

2023. 12. 20.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (bolt, üzlet)

Ország:

Magyarország

Település:

Budapest

Éves árbevétel:

166 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

400 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.