Bejelentkezés

Prémium gyermekruházati webáruház eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Dress for Kids Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

A vállalkozás 2021 nyarán alapult egyszemélyesen kft-ként. Fő profilja prémium gyermekruhák online árusítása. Forgalmazott márkák: Mayoral (spanyol), Ido (olasz), Losan (portugál), Boboli (spanyol), Broel (lengyel).

A vállalkozás részletes bemutatása:

Cégnév: Dress for Kids Kft Adószám: 27177828-1-03 Cégjegyzékszám: 03 09 135184 Prémium minőségi gyermekruházat eladásával foglalkozik a cél. Forgalmazott márkák: Mayoral, Ido, Losan, Boboli, Broel, Ars Una www.ruhapont.hu oldalon érhető el a webáruház. Amit a vállalkozáshoz adok: - maga a kft. - hozzá a felépített, működő honlap (forráskód megvan!) - az egész készlete (7.000.000Ft) (fiú-lány ruhák 50-168-ig, téli-nyári) Továbbá: - Google fiókja hirdetésekhez - Facebook fiókja a hirdetésekhez - Facebook oldala 2500 követővel - gmail email cím, ahova a google és facebooktól jönnek az emailek - [email protected] email cím - Nagy ruhapont bélyegző (papírdobozokra nyomtam) - papírdobozok, 2 méretben - Boboli és Ido reklám papírtáskák. Baby boxok - Nagy Ruhapont molino - csomagokba tettem Ruhapont.hu-s hűtőmágnest, ebből is van még egy jelentős mennyiség Valamint: - A Billingo-t és Fogyasztó Barátot most fizettem elő,további 1 évre. - A vállalkozás 5.000.000Ft tagi kölcsönnel is rendelkezik, így adómentesen lehet kivenni a bevételt!

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozás 5.000.000Ft tagi kölcsönnel is rendelkezik, így adómentesen lehet kivenni a bevételt. NAV és egyéb tartozása nincs a vállalkozásnak!

Feladás dátuma:

2023. 10. 14.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország:

Magyarország

Település:

Kecskemét

Éves árbevétel:

3 682 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

7 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.