Bejelentkezés

Eladó luxus esküvői ruhaszalon


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Luxus Esküvői Ruhaszalon

Az eladó cég rövid bemutatása:

Duna-parti luxus esküvői ruhaszalon kedvező áron eladó Budapest belvárosában, az V. kerületben! Kiváló lehetőség egy álom megvalósítására! Remek befektetési lehetőség!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Duna-parti luxus esküvői ruhaszalon kedvező áron eladó Budapest belvárosában, az V. kerületben! Kiváló lehetőség egy álom megvalósítására! Remek befektetési lehetőség! Budapest központjában, kiváló infrastruktúrával rendelkező, nívós ház 3. emeletén egy minden igényt kielégítő, jelenleg is aktívan működő prémium esküvői ruhaszalon teljes árukészletével, berendezésével, névvel, arculattal, céggel, és kiemelkedően kedvező ingatlan bérleti joggal eladó. Az üzlet 80 nm-es, a ruhaszalon szempontjából kiváló elosztású, melyben 2 egybe nyitott nagy szoba, próbaszoba, varró szoba, gépesített konyha, előtér és váró helyiség, wc, fürdőszoba és mosóhelyiség található. A készletben mintegy 100 db esküvői ruha, 80 db menyecske ruha, felsőkategóriás olasz férfi öltönyök, rengeteg esküvői kiegészítő (menyasszonyi cipők, ékszerek, fejdíszek, fátylak, bolerok, övek, masnik, gyűrűpárnák, esernyők…), továbbá a fotókon részben látható egyéb berendezések (próbababák, antik és modern tükrök, csillárok, reflektorok, nagy méretű, led világítós és plasztikus logók, antik és modern bútorok, vitrinek, emeletes állványrendszer, falba beépített okos kamerarendszer, szőnyegek, függönyök, fali képek és képkeretek, dísztárgyak, élethű művirágok…) és gépek (varrógép, ipari mosógép, vasaló, porszívó, pénztárgép, fénymásoló-nyomtató, kávéfőző gép…) találhatók. A ruhák kiváló állapotban lévő, prémium minőségű, nagynevű amerikai és spanyol világmárkák esküvői ruhái. A készlet részét képezik a legújabb, hamarosan megérkező 2019-es kollekció darabjai, valamint egy új világmárka bevezetése is. A ruhák nagy része kizárólag nálunk kapható. A ruhaszalonhoz tartozó cég, weblap, domain név, tárhely, telefonszám, levelezőrendszerek, a közösségi média felületei, a teljes arculat, brand, logo, rengeteg beindított online és offline reklámfelület, profi fotók, neves filmes cég által gyártott tévés reklámspotok (az 5 legújabb kisfilm még gyártás alatt), nagyker és egyéb beszerzési kapcsolatok a vételár részét képezik. Az üzlet online marketing felületeinek kezelését (adwords, analytics, közösségi oldalak reklámjai, weboldalakon belüli remarketing hirdetések…) egy profi külső cég végzi. Az egyre gyarapodó ügyfélkör garantált! További részletekért, ill. a ruhaszalon megtekintésével kapcsolatban a +36-30/40-29-437-es telefonszámon a tulajdonosnál tud érdeklődni!

A vállalkozás adósságai:

-

Feladás dátuma:

2018. 11. 05.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (bolt, üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

12 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

32 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése