Bejelentkezés

Női Sportruházatot Értékesítő Webáruház


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Black Swan Sportswear

Az eladó cég rövid bemutatása:

3 éve futó, saját tervezésű és gyártású női sportruházati márkám eladásra kínálom.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A konditermi edzés szenvedélyének köszönhetően született meg bennem a brand ötlete. Minden darab általam tervezett, és hazai varrónők kezével, Magyarországon gyártott. Az előző évben sajnos nem volt elég időm foglalkozni vele, ezért úgy döntöttem, hogy továbbadom. A nemzetközi piacra nyitásban látom a márka fellendülését, én ezt tőke hiány miatt nem valósítottam meg. Amit biztosítani tudok az új tulajdonosnak: Kiépített e-mail lista adatbázis, Facebook és Instagram oldal, utóbbin 2500 valós követővel. Hazai varrónő bázis kapcsolat, szabásminták, árukészlet, beszerzési hely javaslat (a cérnától elkezdve a legstrapabíróbb anyagokig), saját, wordpress alapú webshop, fotózáson készült jogtiszta képek, megbízható webes karbantartó elérhetősége, meglévő vásárló adatbázis, hirdetési fiók, illetve az elmúlt évekre vonatkozó pénzmozgás dokumentációja. Tulajdonképpen minden rendelkezésre áll, ami az (újra)induláshoz szükséges. Egyéni vállalkozásként működtetem. Megközelítőleg 500.000 forint értékben hirdettem a social média felületeken, beleértve influencereket is, akikkel folyamatos együttműködésben álltam. Első évben a Fitbalance expón is kint voltam kiállítóként. A webes értékesítés mellett budapesti edzőtermekben is megvásárolhatóak voltak a ruhák. A termékeken +100-150%-os árrés realizálható, a ruha típusától függően.

A vállalkozás adósságai:

Nincs.

Feladás dátuma:

2023. 01. 21.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Siófok

A tavalyi éves bevétel:

6 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 390 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése