Bejelentkezés

Kivételes passzív jövedelemforrás


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Távvezérelhető bakonyi vendégház

Az eladó cég rövid bemutatása:

A Bakony egyik leglátogatottabb településén, Bakonybélben működő vendégház teljes felszeréssel, azonnal üzemeltethetően eladó. A VENDÉGHÁZ  ÜZEMELTETÉSE NEM IGÉNYEL SZEMÉLYES JELENLÉTET, KVÁZI A VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL "TÁVIRÁNYÍTHATÓ".

A vállalkozás részletes bemutatása:

A házban három, külön bejáratú fürdőszobával és konyhával, étkezővel rendelkező apartman van kialakítva: egy két szobás 4 ágyas, egy 4 ágyas és egy 3 ágyas lakrész, melyekre már 2023-ra is számos előfoglalás érkezett. 2012-2020 között teljes felújításon esett át, tetőcsere történt, napelemek beépítésével, az épület villamos energia szempontjából önellátó. Fűtéséről egy 15kW teljesítményű, távvezérelhető Bosch elektromos kazán gondoskodik, opcionálisan egy Buderus faelgázosító kazánnal is fűthető az épület. A melegvízellátást egy 300 literes bojler szolgáltatja. Ásott kút a kert öntözéséhez, 54 négyzetméteres, fedett kerti konyha és étkező tévésarokkal, csocsóval, fedett grillező-bográcsozó és egy 40 négyzetméteres fedett tároló. A VÉTELÁR TARTALMAZZA A VENDÉGHÁZ ÜZEMELTETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TELJES BERENDEZÉST ÉS KIEGÉSZÍTŐKET: BÚTOROKAT, HÁZTARTÁSI GÉPEKET, JÁTÉKOKAT, KERÉKPÁROKAT, KEZDETI TANÁCSADÁST, MENTORÁLÁST. Keressen bátran további tájékoztatásért, megtérülési adatokért.

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság

Feladás dátuma:

2022. 07. 08.

Tevékenységi terület:

Vendéglátás (étterem, szálláshely, büfé, kávézó...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Bakonybél

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

75 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése