Bejelentkezés

Cnc gépkereskedő és fémipari gyártó cég eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Cnc Hungaria Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

8 éves, jól működő, komárom-esztergom megyei cnc gépkereskedő és fémipari gyártó cég eladó gépparkkal és hitelátvállalással.

A vállalkozás részletes bemutatása:

8 éves, jól működő, komárom-esztergom megyei cnc gépkereskedő és fémipari gyártó cég eladó gépparkkal és hitelátvállalással. Köztartozásmentes, megbízható adózó, több sikeres pályázattal. A település ipari parkjában 2440 nm-es telek tartós bérletével rendelkezik (a bérlet végén a telek a cég tulajdonába kerül), melyre csarnok építhető. (Tervezési fázisban.) Új, modern minőségi és csúcskategóriás géppark áll rendelkezésre, a gépek átlagéletkora 1-3 év. Több multi cég részére folyamatos gyártásokkal, fix munkákkal. A cégnek kiépített kereskedelmi kapcsolatrendszere van, spanyol és távol-keleti gépek forgalmazási jogával. A géppark értéke megközelítőleg 350 millió forint, a hitelek kb. 200 millió. A 100%-os üzletrész eladási ára: 25 millió forint. Részletesebb adatokért keressenek bizalommal és biztosítunk lehetőséget személyes találkozóra, az ingatlan, gépek megtekintésére: cnccegeladas@gmail.com

A vállalkozás adósságai:

beruházási hitelek, 0% hitel kb. 200 millió

Feladás dátuma:

2022. 06. 30.

Tevékenységi terület:

Könnyűipar (gyártás, nagykereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Tát

A tavalyi éves bevétel:

101 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

99%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

25 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

99%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése