Bejelentkezés

Konyhai gépek és berendezések webáruháza


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

https://konyha.trade/

Az eladó cég rövid bemutatása:

A webshop mögött támogatóként Magyarország egyik legnagyobb, hazai tulajdonú konyhai kis és nagygép forgalmazója van, éves szinten többszázmilliós forgalommal és hatalmas árukészlettel.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Leendő partnerünk exkluzív jogosultságot kap a termékeink értékesítésére, nem kell árukészletet tartania, illetve saját megbízható futárhálózatunkat is a rendelkezésére bocsátjuk. A webshopon található árukészlet, márka és termékválaszték csak a töredéke a rendelkezésre álló készletnek. A webshopot és a hozzá tartozó brandet kifejezetten a webes értékesítésünk támogatására hoztuk létre. A webshop php alapú, egyedi fejlesztés, ami a domain névvel együtt a leendő partnerünk végleges tulajdonába kerül. Az éves! fenntartási és karbantartási költség összesen 20.000 Ft. Olyan megbízható vállalkozó partnert keresünk, aki nemcsak egy webshopot szeretne venni, hanem vele együtt egy egzisztenciát is. Te adod a munkát, mi adjuk a jó beszerzési árakat és az árukészletet. A termékekhez, a marketinghez és a webáruház admin felületének kezeléséhez teljes körú betanítást biztosítunk.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2022. 05. 21.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Országos

A tavalyi éves bevétel:

1 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

2 900 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése