Bejelentkezés

100%-ban automatizált és bejáratott webshop eladó.


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Mr. Mosolygyár Fogfehérítés

Az eladó cég rövid bemutatása:

Egy átlag havi fizetést szinte gyerekjáték vele elérni, de volt már több, mint 1 milliós hónap is :) 7.000.000 Ft (Hétmillió forint) értékű árukészlet. 450 dollár értékű bővítmények. Több ezer közösségi média követő és e-mail feliratkozó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Igyekszem minden információt megosztani veled, ha bármi kérdésed lenne ezeken kívül, nyugodtan keress és minden kérdésedre választ adok :) 2018-ban építettem, azóta brutálisan finomhangoltam az értékesítési folyamatokat, az ebből a bizniszemből származó cahsflownak köszönhetően több shopot is elindítottam :) A webshop jelenleg is működik, bármikor meg tudom mutatni a backendet. WordPress + WooCommerce alapokra építettem rengeteg prémium bővítménnyel, valamint meglévő kidolgozott e-mail automatizmusokkal. Több ezer közösségi média követő, több ezer e-mail feliratkozó és rengeteg múltbéli influencer megjelenés, automatizált számlázás. Egy bizonyított és teljesen automatizált vállalkozást kínálok. A logisztikai folyamatok ki vannak szervezve, így lényegében a világon bárhonnan üzemeltethető. Vegyészmérnökként végeztem, körültekintően választottam fogfehérítő formulát, amikre minden engedélyt meg is csináltattam az ország egyik legnevesebb erre szakosodott szakemberével (CPNP , TID). A webshop nemrég kapott egy ellenőrzést az OGYÉI-tól, ahol bekérték ezeket a papírokat és mindent rendben találtak, ezt természetesen bizonyítani is tudom :) A legnagyobb volt konkurens ezt nem mondhatja el magáról, ugyanis nekik betiltották a terméküket, így ez a jelenlegi helyzet egy kiváló lehetőség a legnagyobb piaci résztvevő kiesése miatt. Az árukészlet értéke kb. 7 millió forint. A logisztika ki van kiszervezve, 100% automatikus. 30-80% árrés (!) termékektől függően.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2022. 05. 02.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest XIII.

A tavalyi éves bevétel:

4 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

7 499 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése