Bejelentkezés

Eladó 10 éves Állateledel-, felszerelés webáruház


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Állatwebshop.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Napi 1-2 óra munka mellett fenntartható 10 éve működő Állateledel, Állatfelszerelés vállalkozás, egyszerű céges struktúrában és üzemeltetéssel havi extra akár 200-400 ezer forint profittal eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

? Hozzá kapcsolódó eladó weboldal és domain név: https://www.allatwebshop.hu (elő oldal, jelenleg működés alatt) ? 2012 óta működő webáruház ? Jelenleg több mint 7000 aktív termékkel, melyek száma további termékfeltöltéssel több mint 13000 aktív termékre bővíthető. ? 2021-es éves forgalom: 8 millió forint ? Használt webshop motor: UNAS VIP ? Eladó készlet értéke: kb. 350.000 Ft ? Működési forma jelenleg: EV (kisadózó) ? Bejáratott beszállítók és IT támogatás: Igen. ? Utánvét, bankkártyás fizetés (SimplePay), előre utalás, személyes átvétel ? Sprinter és Foxpost (automata) szerződések, Számlázz.hu automata számlázással, Fogyasztóbarát. Az eladás oka: Főállás mellett építettem fel erre a szintre a webáruházat párommal, viszont sajnos már nincs elegendő időm + energiám annyi foglalkozni vele, mint amit szeretnék. Az oldal jól teljesít. A 10 év alatt erős SEO rank lett kiépítve, organikus elérés illetve Google hirdetésekkel üzemel. Sok lehetőség rejlik még benne, további termékek feltöltése nagykereskedések által, Facebook hirdetés, stb. Amennyiben van időd foglalkozni az webáruházzal, akkor a mostaninak könnyedén többszöröse lehet a forgalom.

A vállalkozás adósságai:

Tehermentes, nincs semmi adósság.

Feladás dátuma:

2022. 04. 27.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

8 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

5 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése