Bejelentkezés

Barátságos bababolt és webshop


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Bababogyó

Az eladó cég rövid bemutatása:

2016 nyarán alapított bolt, második tulajdonostól eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A covid időszakban sem esett vissza a forgalom, a fizikai bolt is erősödött, egyre jobban ismerik és kedvelik a környéken. Stabil beszállítói kör, de bővíthető. A vállalkozás fő profilja új baba-mama termékek viszonteladása, aminek a ruházat nem része. A webshop forgalma stabilan 100M felett (kb. 120M), a fizikai bolt is erősödött (2021-ben 24M). A vállalkozás bérli a boltot, ami kamerákkal (6 db) felszerelt. A bolt 2020 júliusában lett felújítva. Tárgyi eszközök tartalmaznak asztali számítógépeket, lap topokat, nyomtatót, pénztárgépet, irodai eszközöket. Gépjármű nincs a vállalkozás tulajdonában. Két főállású alkalmazott (köztük a tulajdonos) dolgozik a cégnek, de több számlás vállalkozó is része a kapcsolati hálónak (pl.: marketing, fejlesztés, könyvelés). A cég fő "értéke" a Bababogyó brand. Működő webshop, fogyasztók által szeretett (átlagos értékelés 4,5 feletti).

A vállalkozás adósságai:

Nincs NAV sem banki tartozás. Szállítói számlák értéke változó, 3 és 4M között. Nincs lejárt köztük. Tagi hitel mértéke kb. 42M Ft. Mind a jelenlegi tulajdonos, mint magánszemély által befizetve.

Feladás dátuma:

2022. 02. 22.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szigetszentmiklós

A tavalyi éves bevétel:

125 999 999 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

14 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése