Bejelentkezés

Extrém sport játék eladó (vagy társulható)


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Ijjatek.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó felszerelés, honlappal és arculattal, vagy akár anélkül is. Ha esetleg már van hasonló vállalkozásod, és bővítenéd a profilod akkor arra tökéletes.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Ha most kezdenél ebbe bele akkor is megállja a helyét, több pályával van partneri kapcsolatom. Az eladás oka, hogy a koronavírus alatt új cégeket indítottam, és erre már nem maradt időm a többi mellett. Ha aktívtársként csatlakoznál az is megbeszélhető, de elsősorban egyben értékesíteném. A felszerelés több mint 70%-a teljesen új, 30% pedig alig használt. Szivacsos nyílvessző (piros): 100 db, Szivacsos nyílvessző (zöld): 105 db, Íj piros: 16 db, Íj zöld: 17 db, Maszk (piros): 16 db, Maszk (zöld): 17db, Alkarvédő műbőr: 24db, Céltábla (zöld-piros): 2db, Céltábla (fekete-fehér): 2db, Felfújható bunker: 12db, Elektromos pumpa: 1db, Elektromos pumpa 2.: ( autó akkumulátorral működtethető ) 1db (akksi nincs), Pót szivacs nyílvesszőre (piros): 50db, Pót szivacs nyílvesszőre (zöld): 50db, Pót ujjvédő: 10db, Pót ideg: 10db, Felfújható céllövölde 3x1.5x2.4m 28kg: 1db, Céllövölde nagyteljesítményű fújó: 1db, Bóják: kb 50db, --------------------- Brand (opcionális, az árban már benne van): Weboldal, Facebook oldal: 180+ követő, Instagram oldal: 610+ követő, Logó+marketinganyagok(poszterek 30db,névjegykártya 100db, molino tervezet stb), Telefonszám, Pólók: 5-7db.

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2022. 01. 31.

Tevékenységi terület:

Sport és szabadidős szolgáltatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

4 860 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése