Bejelentkezés

Electro outlet webáruház eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Innovagoods.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Spanyol prémium termékek webáruháza - 400+ termékkel magas ár réssel

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó webáruház és a hozzá tartozó domain név. Saját élő hírlevél lista és Facebook áruház és rajongói oldal. A vevői adatbázis is átadásra kerül a folyamatosság fenntartása miatt. Az eladó a következőket kapja: - webáruház tulajdonjogát - az áruházhoz tartozó működő Facebook áruházat és rajongói oldalt - teljes hírlevél listát - A vásárlók és vásárlásaik adatbázisát - a bevezetett domain nevet - a további működéshez szükséges know how - marketing segítséget a zavartalan folytatáshoz - beszállítói kapcsolatokat Ideális lehet annak, aki szeretne egy jól működő webáruházba befektetni, de nincs még tapasztalata egy webáruház üzemeltetésével kapcsolatban. Így minimális a kockázattal juthat egy jól működő shophoz. Előny még, hogy kevés emberrel lehet üzemeltetni. A fent felvázolt csomag 100%-os tulajdonába fog kerülni a vevőnek. Igény esetén kezdő árukészletet tudunk biztosítani. Az áruházat működtető Kft nem eladó, így céggel a vevőnek kell rendelkeznie. Minden továbbiról érdeklődjön írásban. Az áruházhoz kb. 100.000 Ft értékű induló árukészletet adunk! Az eladási ár nettó összeget takar.

A vállalkozás adósságai:

A webáruház tehermentes.

Feladás dátuma:

2022. 12. 02.

Tevékenységi terület:

Webshop (bármilyen profillal, ha nincs fizikai üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Sármellék

A tavalyi éves bevétel:

1 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

350 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése