Bejelentkezés

10 éve működő étrendkiegészítő üzlet eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Fitness Gold Szaküzlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

Óbuda egyik legismertebb, legfrekventáltabb helyen lévő, 10 éve működő étrendkiegészítő üzlete eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az üzlet a Flórián térnél, a Vörösvári út 3. szám alatt található. Bejáratott vendégkörrel rendelkezik (több mint 300 törzsvevő!!!), de folyamatosan vannak új vásárlóink, illetve saját étrendkiegészítő márkánk is bevezetésre került. A betérők között testépítők, fitness, crossfit és egyéb állóképesség sportot űzők egyaránt megtalálhatóak, de nagyon sok idősebb vevőnk is van, akik a széles vitamin választék miatt keresnek fel minket. Forgalmazott márkáink: Scitec Nutrition, Biotech USA, Nutrend, Olimp, Pure Gold, Nutriversum és egyéb amerikai márkák. A forgalom stabil és profitábilis, amiről részletes saját eladó programmal igazolható kimutatásaink vannak A vételár az alábbiakat tartalmazza: - teljes árukészlet - teljes üzletfelszerelés: bútorzat, táblák, riasztó és kamera rendszer, detektív rács, laptop, bolti eladó program, pénztárgép, konyhafelszerelés stb. - oktatóanyagok, belső értékesítési rendszer, social medai oldalak Az üzletben dolgozik több mint 3 éve egy nagyon lojális munkatársunk aki jó kapcsolatot ápol a vevőkkel, így hétfőtől, szombatig Ő viszi a boltot, ennek köszönhetően heti 1 óra ráfordítás elég az üzemeltetéshez, de természetesen ennek költségei megspórolhatók, ha a jövőbeli tulajdonos maga szeretné vinni az üzletet.

A vállalkozás adósságai:

Az üzletnek semmilyen tartozása nincs, a beszállítókkal egyedi, rugalmas fizetési lehetőség biztosított.

Feladás dátuma:

2022. 09. 21.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (bolt, üzlet)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

27 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

6 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése