Jelentkezzen be!

10 éve működő étrendkiegészítő üzlet eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Fitness Gold Szaküzlet

Az eladó cég rövid bemutatása:

Óbuda egyik legismertebb, legfrekventáltabb helyen lévő, 10 éve működő étrendkiegészítő üzlete eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az üzlet a Flórián térnél, a Vörösvári út 3. szám alatt található. Bejáratott vendégkörrel rendelkezik, de folyamatosan vannak új vásárlóink. A betérők között testépítők, fitness, crosfit és egyéb állóképesség sportot űzők egyaránt megtalálhatóak, de nagyon sok idősebb vevőnk is van, akik a széles vitamin választék miatt keresnek fel minket. Forgalmazott márkáink: Scitec Nutrition, Biotech USA, Nutrend, Olimp, Pure Gold, Nutriversum stb márkák. Az üzlet a járvány forgalma a járvány alatt némileg visszaesett, de nyár óta növekedésben van újra. A forgalom stabil és profitábilis, még úgy is tisztességes megélhetést biztosít, hogy van egy lojális munkatársunk aki hétfőtől szombatig gondoskodik a szakszerű kiszolgálásról. Az exitálás oka az időhiány és meglévő másik cégembe szeretném áthelyezni az erőforrásokat. Mivel szívügyem a bolt, így 6 hónap teljes asszisztenciát vállalok ami a vételárban benne van és az alábbiakat tartalmazza: Az egyedi értékesítési rendszerünk bemutatása, betanítása. Oktatási anyagok átadása, vásárlói lista átadása, törzsvásárlói rendszerünk ismertetése, valamint a marketing rendszerünk kidolgozása az új tulajdonos igénye szerint, illetve egyéb feladatok ami megbeszélés tárgya. A vételár tartalmazza az árukészletet, a bútorzatot, gépeket, mindent ami a jelenlegi működést is biztosítja.

A vállalkozás adósságai:

Az üzletnek semmilyen tartozása nincs, a beszállítókkal egyedi, rugalmas fizetési lehetőség biztosított.

Feladás dátuma:

2021. 11. 23.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, kereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

27 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.