Jelentkezzen be!

Több év alatt felépített brand a babapiacon

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

baba

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó a magyarországi babakocsi és baba kiegészítő piac egyik meghatározó szereplője, amely 2016 óta felépített és nyereségesen működő brand.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás teljes árukészlettel, berendezéssel, a meglévő jelentős marketingeszközökkel. Hozzátartozik egy igényes, berendezett közel 400 nm-es bemutatóterem bérleti joga és két webáruház is.Organikusan felépített social media felületek (Facebook, Instagram,Pinterest). A budapesti üzlet kiváló adottságokkal, saját parkolóval és nagy raktárral illetve igen kedvező bérleti konstrukcióval rendelkezik. Legutóbbi éves forgalom: nettó 105 millió Ft (stabilan nettó 100-140 millió ft nyitás óta) Eladó készlet beszerzési értéke jelenleg nettó 15 millió Ft. Nagyságrendileg 12-20 millió között változik. Elfekvő árukészletet nem tartalmaz. Több ismert márka kizárólagos magyarországi értékesítése és nagykereskedelme tartozik a brandhez. A leendő tulajdonosnak legalább stratégiai/management szinten ajánlott részt venni a munkában. Jelenleg négy alkalmazottal gördülékeny a munkavégzés, de a tulajdonos operatív munkavégzés esetén a létszám csökkenthető. A tulajdonosoknak ezen kívül még három teljesen más iparágban működő vállalkozása van, melyből kettőtől a menedzselésükhöz szükséges időhiány miatt megválnának. Az ajánlat 2022 januárjáig érvényes. Amennyiben nem talál vevőt a tulajdonos úgy a következő évben kiszervezett menedzsmenttel tovább folytatják így az ajánlat érvényét veszti. Eladási ár: nettó 18m Ft + árukészlet aktuális értéke. További információk és egyéb részletek kizárólag előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincs tartozása

Feladás dátuma:

2021. 12. 02.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

105 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

18 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.