Jelentkezzen be!

Velencén , jól működő étterem/pub/rendezvényhelyszin

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Otthonka Velence

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó/kiadó vagy társas viszonyban üzemeltethető

A vállalkozás részletes bemutatása:

Télen-nyáron bevezetett étterem, pub, rendezvényhelyszín eladó vagy kiadó vagy szakmai befektetővel, társként működtethető. Alacsony rezsivel rendelkező vendéglátó egység, jól felszerelt gépekkel. A kötelező zárva tartás ideje alatt működött a kiszállítás. A hirdetésnek egy oka van, hogy tulajdonosként több szabadidőt igényelnénk, ezért több megoldás is érdekel. Eladás, kiadás vagy szakmai befektető aktív részvétele a munkában, egy lehetséges jó alternatíva a részemről. Amennyiben korrekt partnert találunk, örömmel dolgozunk tovább a nyitvatartási idő 50 százalékába. Az étterem/pub nem kocsma, nem szezonális - igényes vendégkörrel rendelkezik. Egyedi dizájn. További fejlesztési lehetőség van, amelyek eddig nem lettek még megvalósítva. Az építményhez tartozik belső - külső éttermi rész, konyha, raktárak, alkalmazotti háló, parkoló. Referenciák közül: jazz koncert, külföldi diákok bulija, születésnapok, legény/leánybúcsú stb. Az ingatlan értékét céggel együtt 300 e.ft/nm.-re árazom be. A kft.-ként működő vállalkozás makulátlan, hitel és tartozásmentes.

A vállalkozás adósságai:

Adósság és hitelmentes vállalkozás.

Feladás dátuma:

2021. 09. 11.

Tevékenységi terület:

Turizmus, vendéglátás (étterem, szálloda, panzió...)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Velence

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

60 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.