Bejelentkezés

iPhone szerviz-GSM bolt


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Future GSM Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó profitábilis iPhone szerviz-GSM bolt - laptop szerviz

A vállalkozás részletes bemutatása:

Jelenleg is működő, profitábilis, folyamatosan fejlődő iphone szerviz és GSM bolt, teljes vevőköre Áron Alul Eladó, 2 Millió Ft-ért! Csak az árukészlet 1,3 M ft értékű, amiből 4-5 M Ft kiárulható max 3-4 hónap alatt, ezen kívül ajándék: a vevőkör, a profi honlap www.futuregsm.hu, a berendezés, a kiépített beszállítói rendszer, a kiépített hirdetésrendszer olcsó bérlemény határozatlan időre Az üzlet elhelyezkedése (bérlemény): 14. Kerület főútvonal mentén (ingyenes parkolás) Tények: Összbevétel a nyitás óta (2016. március 2.) ~40 Millió Ft Tehermentes, tartozásmentes, előre kifizetett éves díjakkal 2018-ra: Multi Alarm biztonsági rendszer 3 kamerával, páncélszekrény online pénztárgép Adwords, SEO-keresőoptimalizálás 4 hónap előre fizetve, Biztosítás kifizetve 2019 március 1-ig, Folyamatos fejlődés, vevőkör bővülés: Facebook: -közösség: ~ 10.000 követő -vétel-eladási ügylet: 6.000 személlyel folytatott Hírlevélre feliratkozottak: ~ 923 fő (folyamatosan növekszik) Fix vevőkör, magánszemélyek: Törzsvevők és visszajárók: ~320-350 vevő (folyamatosan növekszik) Céges fix vevőink: Törzsvevők: 42db + visszajáró 54 db cég ÁfÁs számlákból (2018. Ápr. 17-ei adat) (folyamatosan növekszik) Konyhakész iphone szerviz: teljesen felszerelt szerviz 1-2 szervizes számára (szerszámok, eszközök, ultrahangos mosó, stb.) alaplapi javításhoz: (forrasztóállomás, speciális hőlégfúvó+állvány, golyózó sablonok + kellékek) Új utángyártott és felújított iphone kijelzők szervízeléshez, leszerelt, felújítható kijelzők, hibás, icloudos iphone-ok bontásra, alkatrésznek Akkumulátorok (iphone, Samsung, Nokia) szalagkábelek iphone 4-7-ig, műanyag tároló dobozokban iphone teszterek kijelző, akku és alkatrészek teszteléséhez, (5, 5s, 6, 6s, 7), használt telefonok (csak iphone, már csak néhány db) Tokok: több száz db, fóliák: többféle, több száz db iphone, Samsung, Huawei, Sony Üzlethelység: ~30 m2 alapterület Alacsony költségvetésű: Bérleti díj+rezsi= átlag 150 E Ft/hó (határozatlan idejű szerződéssel) Bútorozott, kiépített polcrendszer, munkalapok, irodai székek Számítógép, multi nyomtató, iratmegsemmisítő 2 db LED hirdetőtábla (utcán+üzletben) LCD TV 2-3 személynek ideális hűtőszekrény, vízforraló, morzsaporszívó Személyes jellegű okokból eladó a cég! A KFt. nélkül! A kapcsolati rendszer, jelszavak, tapasztalatok, know how, céges telefonszám, minden. Olyan szinten konyhakész az üzlet, hogy csak be kell ülni és csinálni, ami nem jár a bolttal, a szervizes és az eladó. Rengeteg statisztikám, grafikonom van, amit a hozzá értő és érdeklődő potenciális vevőmnek szívesen megmutatok. Az első körben egy bemutatásképpen az itt leírtakat, az üzlet értékeit mutatjuk be, ami egy fél óra-óra hossza, de akár napokat is tudnék róla beszélni. Ketten építettük az üzletet, a márkát, én, mint minőségirányítási mérnök és a szervizes kolléga, aki 13 éve telefonokat szerel.

A vállalkozás adósságai:

Nincs adósság A Kft. viszont 2,4 M ft mínuszban van 2016 március 2. óta 1,4 M ft tagi kölcsön lett invesztálva a cégbe

Feladás dátuma:

2018. 10. 12.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest, XIV. Nagy Lajos király útja 194.

A tavalyi éves bevétel:

16 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 200 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak tőkére van szükség.
PDF adatlap letöltése