Jelentkezzen be!

Mobilházak építésére specializálódott vállalkozás eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

GL Fatelep Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Mobilházak építésével és táblásított anyagok kereskedelmével foglalkozó cég

A vállalkozás részletes bemutatása:

Építőipari és fakereskedelmi cég eladó, több géppel (hajlító gépek, behajtók, hegesztőgépek stb.) és anyagokkal (ajtók, ablakok, bojlerek, szendvicspanelek, zártszelvény, szögvas, stb.), targonca, sátor, irodakonténer - mely tárgyi eszközök, gépek, anyagok értéke: 13 mFt. Társaság törzstőkéje: 7 mFt. 2021-es évben a cég árbevétele 70 mFt. Négy weboldala is van a cégnek (kettő a mobilház építésre - glmobilhaz.hu, olcsohazak.hu, egy nyilászáró és passzívház építőnyag kereskedelemre - passzivhazepitoelem.hu és egy a fatelepre - glfatelep.hu- vonatkozóan). GL Fatelep Kft. a mobilházak gyártása mellett táblásított anyagok kereskedelmével is foglalkozik. Hirdetések nélkül is megtalálnak minket a mobilházas érdeklődők - decemberi hónapban 3 ház kivitelezését kezdtük el és jövő évre is van több megrendelésünk. Jelenleg 3 munkavállaló van a cégben, egy titkárnő, egy hegesztő és egy segédmunkás. Jelenlegi telephely, ahol a cég tevékenysége működik az egy bérlemény. Társaságnak nincsenek tartozásai, az alapítónak (tulajdonosnak) van fennálló követelése (tagi kölcsön) a társasággal szemben, amely elengedésre fog kerülni a cég eladása esetén. Érdeklődni a glfatelep@gmail.com e-mail címen vagy a 06706386079-es telefonszámon lehetséges.

A vállalkozás adósságai:

Társaságnak nincsenek tartozásai, az alapítónak (tulajdonosnak) van fennálló követelése (tagi kölcsön) a társasággal szemben, amely elengedésre fog kerülni a cég eladása esetén.

Feladás dátuma:

2021. 12. 16.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest XVIII. Kerület

A tavalyi éves bevétel:

50 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

16 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.