Jelentkezzen be!

10 éves nyereséges cég eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

GT Solar Kft

Az eladó cég rövid bemutatása:

10 éve működő, és nyeresége cég eladó. Főtevékenységek: Napelemes rendszerek értékesítése,és szerelése, saját szerelő csapattal Webáruház pálinkafőzőkre és sörfőző készülékekre (Országos szinten dobogós helyen, www.rezpalinkafozo.hu )

A vállalkozás részletes bemutatása:

Kompletten kialakítva minden, bejáratott ügyfélkör, és van benne még fejlődési potenciál. Az épület összesen nettó 358 m2, mely 2017-ben épült passzívház szerekezettel, klímatégla+ 15cm grafitos hőszigetelés + 3 rétegű ablakok, hőszivattyús fűtési rendszer van mellyel az épület hűtése is megoldott, ezen felül 17kW napelem van felszerelve a tetőre, főépület 179m2 ez a bolti rész, benne van az eladótér és szociális helyiségek, irodák is, a raktár része 179m2-es magas belmagassággal berendezve polcozva, fűtése és hűtése is megoldott hőszivattyús klíma készülékekkel. Az épületnek közel nulla az energia igénye a napelemes rendszer miatt, nincs gáz költség, és nincs villany költség sem. Jelenleg 6 fő alkalmazott van, ebből 3 fő bolti eladó, és 3 fő a napelemes szerelőcsapat. Céges szerelőautó egy 2016-os Ford Transit, mely teljesen felszerelt szerszámokkal, és tökéletes állapotban van. Árukészlettel együtt szeretném eladni, melynek értéke kb 20-30mFt, ( ez többek között maga a készlet, két targonca ,egyik egy Nissan benzin-gáz üzemű újszerű állapotban a másik egy Heli elektromos 1,5 éves targonca, és a céges autó) Beszéljenek a számok: Tavalyi év forgalma kiemelkedő volt 360mFt Egyben szeretném eladni, de nyitott vagyok más megoldásra is. A vételár az alábbi tételekből áll össze: Ingatlan ára: 95MFt Árukészlet, teherautó, targoncák stb.: 30MFt Cégérték: 50MFT (ügyfelek, a működéshez szükséges tudás átadása)

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozásunk, per és tehermentesek vagyunk, nincs pályázati kötöttség sem. Van egy elnyert pályázatunk mely egy MFB bank finanszírozott kamatmentes kölcsön 43mFt értékben, mely 0%-os. A pályázat nem lett lehívva, azért hogy ne legyen kötelezettség, ezt fel is lehet használni, de le lehet róla mondani. A vásárló szabadon eldöntheti, hogy szeretne-e élni a lehetőséggel vagy sem.

Feladás dátuma:

2021. 08. 25.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (tartós fogyasztási cikkek)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Nyíregyháza

A tavalyi éves bevétel:

350 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

175 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.