Jelentkezzen be!

Tesla élményvezetés cég eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Tesla élményvezetés

Az eladó cég rövid bemutatása:

Profitabilis Tesla élményvezetés, bérlés cég eladó

A vállalkozás részletes bemutatása:

Profitábilis élményvezetés és bérbeadás vállalkozás egy Tesla Model 3 Performance Full Extra + Teljes önvezetés gépkocsival együtt eladó.
 Sajnos nekünk nincs már időnk ezzel foglalkozni, mert más területeken tevékenykedünk, ezért a céggel együtt az autótól is megválunk. Felépített profi weboldal, keresőoptimalizált oldal 2.-3. pozíciót foglaljuk el a googleban. Közel 5 Millió Ft bevételt hozott fél év alatt kb. 300.000 Ft hirdetési befektetéssel. Ennél sokkal többre is képes lenne de másik vállalkozás mellett nem volt rá idő és kellő pénzt se fordítottunk a marketingre. Természetesen az érdeklődő számára minden információt a rendelkezésére bocsátunk. Ha szeretnél egy szuper autót, amit mindenki megcsodál, szeretnél élményeket szerezni és mindemellett beülni egy olyan autóba, ami rengeteg pénzt képes közben termelni neked, akkor egy szuper választás. Továbbá akkor is, ha befektetőként akarod megvenni és ki szervezni valakinek aki megtartja az élményvezetéseket. Fél óra élményvezetés 40.000 Ft, 1 óra 50.000 Ft, havi bérbeadás esetén akár 1 millió Ft-ért kiadható az autó. Mi ilyen árak mellett dolgozunk vele.
54.000 Km található az autóban mivel napi használatban volt. Újszerű állapotban van. Az autó FULL Extrás felszereltségű + mai áron 2,8 millióért vásárolható önvezető is van benne. + fehér belső ( 500.000 Ft jelenleg ) Akár már 10 Mft-ért is eladó. Résztelek telefonon.

A vállalkozás adósságai:

Minden tartozás fizetve. Lizing van azzal is átvehető a vállalkozás természetesen is a csökkentett áron.

Feladás dátuma:

2021. 08. 06.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

12 999 999 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

24 999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

3

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

65% - 20% - 15%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.