Jelentkezzen be!

Építőipari és fakereskedelmi cég eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

GL Fatelep Kft.

Az eladó cég rövid bemutatása:

Több éve működő fakereskedelmi cég. A mobilházak elkészítésére hirdetések nélkül is érkeznek megrendelések.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Építőipari és fakereskedelmi cég eladó, Citroen Jumperrel, több géppel (hajlító gépek, behajtók, hegesztőgépek stb.) és anyagokkal (ajtók, ablakok, bojlerek, szendvicspanelek, zártszelvény, szögvas, stb.). Három weboldala is van a cégnek (kettő a mobilház építésre és egy a fatelepre vonatkozóan). Hirdetések nélkül is érkeznek megrendelések - 3 épület kivitelezésére van felkérés és jelenleg is 2 épület elkészítése van folyamatban. Jelenleg a mobilházak gyártása a GL Fatelep Kft. alatt működik, amely cég táblásított anyagok kereskedelmével foglalkozik. GL Fatelep Kft. nagy ügyfélkörrel rendelkezik, szintén számos gép és anyag is az eladás tárgyát képezi. Társaságnak nincsenek tartozásai, az alapítónak (tulajdonosnak) van fennálló követelése (tagi kölcsön) a társasággal szemben, amely elengedésre fog kerülni a cég eladása esetén. Érdeklődni a glfatelep@gmail.com e-mail címen vagy a 06706386079-es telefonszámon lehetséges.

A vállalkozás adósságai:

Társaságnak nincsenek tartozásai, az alapítónak (tulajdonosnak) van fennálló követelése (tagi kölcsön) a társasággal szemben, amely elengedésre fog kerülni a cég eladása esetén.

Feladás dátuma:

2021. 07. 29.

Tevékenységi terület:

Építőipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest XVIII. Kerület

A tavalyi éves bevétel:

50 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

16 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.