Bejelentkezés

Szlovákiában gyorsfagyasztott pékipari cég eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Bakery

Az eladó cég rövid bemutatása:

25 éve üzemelö pékárukat gyártó cég, gyorsfagyaszto hütök, teljes felszerelésel és kiszállító hütöautókkal, nyugdíjazás miatt eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

ÁRCSÖKKENÉS! 550.000€!!! A cég kettő részlegén folyik gyártás: Részleg 1.: Fagyasztott leveles és kelt tésztából készült sütemények, ami Fritch gépsoron gyártott és sokkoló nagyfagyasztással hűtött. Részleg 2.: Készre sütött pékáruk és cukrász sütemények, gluténmentes termékek mélyfagyasztott formában készítve.Kész termékek ami már sütést nem igényel. Bővülésre, több műszak beiktatására van lehetöség.Megrendelések egész Szlovákia területén, valamint Magyarországra is. Az épületek saját tulajdonban lévőek (Részleg 1. saját bekerített telephely. A Részleg 2, egy őrzött ipari területen van. 100 m távolságban) melyek raktárakat, mellékhelyiségeket és az irodát is magában foglalják. Havonta 20- 25 tonna liszt kerül feldolgozásra átlagosan. 800.000€ éves könyvelés ami 13% hasznot hoz.

A vállalkozás adósságai:

a cég adósság nélkül eladó

Feladás dátuma:

2021. 07. 06.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, nagykereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szlovákia

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Kassa

A tavalyi éves bevétel:

280 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

180 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.
PDF adatlap letöltése