Jelentkezzen be!

VITAMIN vállalkozás eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Vizaminkirály Kft/ Vitaminpontok.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

16 éve működő 2 vitamin üzlettel(bérlemény) webáruházzal, betanított lojális munkatársakkal, teljesen kifizetett készülőben lévő App-al, 10 000 regisztrált ügyféllel, teljes kamera rendszerrel, külföldre (házasodás) költözés miatt eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

1. Az üzletek bérlemények, a tulajdonosokkal rendkívül jó bizalmi kapcsolatot alakítottunk ki, ennek megfelelően az átalakításokhoz felújításokhoz való hozzáállás és a bérleti díj is nagyon korrekt. 2. Az üzletek teljesen berendezettek, minden engedéllyel rendelkeznek, mind működési, mind munka és tűzvédelmi, mind GDPR szabályzat… 3. A működéshez minden berendezés a vállalkozással együtt átadásra kerül, mint pénztárgépek, vonalkód olvasók, számítógépek, ügyviteli program, saját szervergépen van, ami által a két üzlet értékesítési-, ügyfél- és raktár adatai szinkronizálódnak és távolról is követhetőek. A szekrények pultok mind erre a tevékenységre lettek csináltatva.LED lámpák illetve LED paneleket szereltünk fel az üzletekbe. A fűtés/hűtésre légkondival és infra panelekkel, míg a másik üzletben infra panelekkel és szükség esetére hősugárzóval szerelkeztünk fel. Az egyik üzlet galériáján irodát alakítottunk ki, míg a másik üzletben egy külön tanácsadó helyiséget. 4. Az egyik üzletben TV-t is szereltünk fel, amin pendrive segítségével interaktívan lehet tájékoztatni a vásárlókat az aktualitásokról. 5. A beszàllítókkal a régóta fennálló sikeres együttműködésnek és jó kapcsolatnak köszönhetően, Magyarországon egyedülállóan, rendkívül kedvező feltételeket alakítottunk ki. 6.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozás teljesen TEHERMENTESEN, alap ÁRUKÉSZLETTEL kerül átadásra. Soha nem volt NAV tartozás, sőt nagyon jó státusznak örvendünk a többszöri sikeres ellenőrzésnek köszönhetően, ahol mindig mindent rendben találtak. Mivel több éve a két ország között ingázok és az elmúlt évben a Covid miatt egész évre külföldön ragadtam, ami elég jelentős extra költségekkel járt, a munkatársak részéről felettébb nagy önállóságot követelt. Világos képet kapva, hogy egy cégből a vezető elengedhetetlen.Ezért

Feladás dátuma:

2021. 07. 06.

Tevékenységi terület:

Egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

90 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

44 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.