Jelentkezzen be!

Jól működő ruházati webáruház és butique eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

"Ruhapont"

Az eladó cég rövid bemutatása:

Egyedi fejlesztésű, sok visszatérő vevővel, napi mintegy 600-800 látogatóval, új és használt ruhát forgalmazó webáruház, boutique szerűen berendezett, működő üzlettel, céggel, engedélyekkel együtt – családi okok miatt - eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A webáruház sok forgalomgeneráló és tulajdonosi ellenőrzést segítő extra fejlesztést, a teljes értékesítési folyamat támogatását, raktár és készletkezelést, ellenőrzést tartalmaz. Az üzlet igényesen berendezett, pénztárgéppel, kártyás fizetéssel, informatikai eszközökkel felszerelt. Az ár tartalmazza a webáruházat, a teljes árukészletet ( kb. 10.000 db legmagasabb, válogatott minőségű , világmárkás ruha), az informatikai eszközöket, szoftvereket, webfejlesztői-, marketing és kampánytámogatási háttér szerződéseket, a teljes üzlet berendezést, fotóstúdió berendezést, a céget, az engedélyeket. Átadásra kerül a kiváló beszállítói kör, logisztikai szerződések, a webáruház adatbázisában szereplő felhasználó- és követői (kb. 7000) kör.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozása.

Feladás dátuma:

2018. 10. 02.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (Ruházat, textil, bőr)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

18 500 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.