Jelentkezzen be!

INSTAGRAM, TIKTOK, FOLLOWER, LIKE FARM HONLAP ELADÓ

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

www.blike.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

A honlap azzal a céllal jött létre, hogy aki szeretné növelni Instagram vagy TikTok közösségének elérését az ezen a honlapon tud hozzá venni magának likeokat, követőket, videó megtekintéseket.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A honlap azzal a céllal jött létre, hogy aki szeretné növelni Instagram vagy TikTok közösségének elérését az ezen a honlapon tud hozzá venni magának likeokat, követőket, videó megtekintéseket. A vállalkozáshoz tartozik egy honlap, fizetési rendszer, marketing kivitelezési terv. Rengeteg vásárló volt és van, aki egyszer kipróbálja a szolgáltatást az utána folyamatosan visszatérő vevő lesz. Kriptovalutával is lehet fizetni a honlapon. A céghez tartozik továbbá beszállítói rendszer, illetve betanulási folyamat is. Nagyon könnyen kezelhető, passzív jövedelem lehet, automatizálási funkcióval. Egyes termékeken a haszonkulcs 1000X!!-es. Igen ezerszeres, a kiváló beszállítói hálózatnak köszönhetően. Komoly érdeklődés esetében teljes formában megtekinthető, azonnali kipróbálási lehetőséggel. További bővítési funkciók a honlapra, amik igény szerint átadhatóak: Facebook, YouTube, Onlyfans, GOOGLE, stb... Komoly vevő esetén az árba belefoglaltatik 10 db 1000 szavas blogbejegyzés megírása, keysearch alapon, ami SEO harmonizálást lesz tehetővé. Kriptovalutába való befektetés miatt eladó.

A vállalkozás adósságai:

NINCS

Feladás dátuma:

2021. 07. 19.

Tevékenységi terület:

Média (tv, rádió, újság, on-line)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Pest megye

A tavalyi éves bevétel:

1 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

3 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.