Jelentkezzen be!

Extrém profitábilis, automatizált webshop eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Mr. Mosolygyár Fogfehérítés

Az eladó cég rövid bemutatása:

100%-ban automatizált és bejáratott webshop eladó. Egy átlag havi fizetést szinte gyerekjáték vele elérni, de volt már több, mint 1 milliós hónap is :) 8.000.000 Ft (Nyolcmillió forint) értékű árukészlet. 450 dollár értékű bővítmények.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Igyekszem minden információt megosztani veled, ha bármi kérdésed lenne ezeken kívül, nyugodtan keress és minden kérdésedre választ adok :) Eladó szeretett első webshopom. Még egyetemi éveim alatt építettem, azóta brutálisan finomhangoltam az értékesítési folyamatokat. Még egyetemi éveim alatt kitűztem célnak, hogy ha sikerül a vállalkozással megkeresni minimum havi 300.000 Forintot, nem fogok elmenni mérnökként dolgozni. Ez szerencsére bőven sikerült, ebből a bizniszemből származó cahsflownak köszönhetően több shopot is elindítottam azóta :) A Mosolygyár webshop jelenleg is működik, bármikor meg tudom mutatni a backendet. WordPress + WooCommerce alapokra építettem rengeteg prémium bővítménnyel és kiváló Cross-sellek, Upsellek segítik a kosárérték növelést, valamint meglévő kidolgozott e-mail automatizmusok. Vegyészmérnökként végeztem, körültekintően választottam fogfehérítő formulát, amikre minden engedélyt meg is csináltattam az ország egyik legnevesebb erre szakosodott szakemberével (CPNP , TID). A webshop nemrég kapott egy ellenőrzést az OGYÉI-tól, ahol bekérték ezeket a papírokat és mindent rendben találtak, ezt természetesen bizonyítani is tudom :) A *********** ezt nem mondhatja el magáról, ugyanis nekik betiltották a terméküket, így ez a jelenlegi helyzet egy kiváló lehetőség a legnagyobb piaci résztvevő kiesése miatt. Az árukészlet értéke kb. 8 millió forint. A logisztika ki van kiszervezve, 100% automatikus. 300-700% árrés (!) termékektől függően

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2021. 05. 21.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Aszód

A tavalyi éves bevétel:

4 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

4 499 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.