Jelentkezzen be!

Gyártó vállalkozás Befektetőt, Társat keres!

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Sport és Védőfelszerelés

Az eladó cég rövid bemutatása:

Vállalkozásunk 4 éve működik,KFT- formában 2 éve. Különleges és egyedi termékeink a texil/ruházat, azon belül is a sport és védőfelszerelések közé tartoznak. Termékeink több média megjelenést kaptak már.

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozásunk jelenleg 150 nm-es üzemépületben dolgozik, 6 fő állandó munkatárssal. Meglévő kapacitásunkat fejlesztenénk, bővítenénk, melyre többszörös túl jelentkezés van. Hosszú távú, élő folyamatos szerződésekkel rendelkezünk. Saját termékeink egyedi és különlegesek a piacon, nagy érdeklődés van irántuk, idén több média megjelenésünk volt és várható még ebben az évben pár alkalom. Termékeink a sport és védőfelszerelések közé tartoznak. A márka értéke folyamatosan emelkedik. Jelenleg online saját értékesítéssel dolgozunk, de folynak már egyeztetések kereskedelmi egységekbe való bekerülésről. A vállalkozás értékei: - jelentősebb értékű géppark: 8-10 M Forint értékben - anyag és kellék készlet: 6-8 M Forint értékben - árukészlet 5-6 M Forint értékben A vállalkozás rendezett könyveléssel rendelkezik és teljesen adósságmentes.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak semmilyen hitele, tartozása vagy elmaradása nincs. Folyamatosan rendezett könyvelés, havi pontos fizetés. A vállalkozás teljesen adósságmentes!

Feladás dátuma:

2021. 05. 18.

Tevékenységi terület:

Könnyűipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

A tavalyi éves bevétel:

30 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

20%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

10 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

20% - 80%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Nem szükséges, maradhat csendestárs. Csak kockázati tőkére volna szükségem.