Jelentkezzen be!

30 éves múlttal, megbízható , állandó ügyfélkörrel rendelkező Adótanácsadó és Könyvelő iroda eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Bizalom Adószakértő és Könyvelő Iroda

Az eladó cég rövid bemutatása:

30 éves múlttal, állandó és megbízható ügyfélkörrel rendelkező Adótanácsadó és Könyvelő Iroda, teljes technikai háttérrel nyugdíjazás miatt eladó!

A vállalkozás részletes bemutatása:

Az Adótanácsadó és Könyvelő Iroda bemutatása Az Iroda 1990.óta, 30 éve működik jogelőd cégekben és a jelenlegi társasági formában. Tevékenysége könyvviteli, számviteli szolgáltatás nyújtása mikró,kis és középvállalkozások részére, adótanácsadói és adószakértői szolgáltatás nyújtása, közreműködés cégalapításban-felszámolásban, cégek végelszámolása, adóbevallások , beszámolók elkészítése, … Az elmúlt 31 év alatt folyamatosan alakult nőtte ki magát egyre nagyobbá az iroda, a megye egyik legnagyobb, fejlődő, folyamatosan bővülő ügyfelekkel rendelkező adótanácsadó és könyvelő cégévé. A megyében már 30 éve rendelkezünk két állandó telephellyel, a megye székhely belvárosában és egy másik nagy város központjában is. A könyvelt cégek száma 180-190 között mozog. Alkalmazottak száma 7 fő. Előző évi nettó árbevétel: 84.500.- e Ft A cég a két telephelyen figyelemre méltó,kellemes,a mai kor elvárásainak megfelelő irodáiban várja ügyfeleit. Az irodák teljes számítógépes rendszerrel fel vannak szerelve, az alkalmazottak részére a home office munkavégzés lehetősége is kialakítva.Mind két telephely önálló weboldallal rendelkezik. A web oldalak a tulajdonolt domaian neveknek köszönhetően mindig az első oldalon jelennek meg,hirdetés nélkül is. Az ügyfeleket ennek segítségével folyamatosan be lehet vonzani, emelni a számukat ha szükséges. A cégről részletes bemutatás komoly érdeklődés estén személyes találkozó alkalmával.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozása a hatóságok felé. Hitel állomány nincs.Megbízható adózó. Pozitív eredménnyel rendelkező cég, hitelfelvételhez is megfelelő. A befektetés megtérülési ideje 14-16 hónap! A vállalkozás telephelyenként is eladó, Az eladási ár, árbevétel arányosan osztható meg.

Feladás dátuma:

2021. 05. 11.

Tevékenységi terület:

Pénzügyi, számviteli és jogi szolgáltatások

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

nem nyilvános

A tavalyi éves bevétel:

84 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

65 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.