Jelentkezzen be!

Pestmegyében gépjármű vizsgáztató cég eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Gépjármű vizsgáztató

Az eladó cég rövid bemutatása:

Pest megyében eladó jelenleg is jól működő 2009 évben alapított tartózás-, és tehermentes, nyereséges Kft. gépjármű vizsgáztató cég teljes felszerelésével és eszközökkel együtt. A tevékenységet bérelt ingatlanban (200 m2) végzik.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Pest megyében Érd szomszédságában eladó jelenleg is jól működő 2009 évben alapított tartózás-, és tehermentes, nyereséges Kft. gépjármű vizsgáztató cég teljes felszerelésével és eszközökkel együtt. A tevékenységet bérelt ingatlanban (200 m2) végzik kezdetektől. Vizsgasor, irodák, konyha, öltözők, külső parkoló területek. A cég gépi eszközei már a 2023. január 1-től érvénybe lépő jogszabályváltozásoknak is megfelelőek. Teljesen tiszta, tulajdonosok magán emberek. Naponta 36 db gépjárműre van vizsgáztatási engedély. Éves szinten 6000-7000 jármű műszaki vizsgáztatása történik. Stabil ügyfélkörrel rendelkezik. Éves árbevétel jelenleg 55-60 MFt között változik.

A vállalkozás adósságai:

0

Feladás dátuma:

2021. 03. 19.

Tevékenységi terület:

Járműipar (járműipari beszállítás)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Érd

A tavalyi éves bevétel:

55 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

187 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

49% - 50%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.