Jelentkezzen be!

Bejáratott trendi webshop ELADÓ

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Aminda Boutique

Az eladó cég rövid bemutatása:

Külföldi tervek miatt eladóvá vált 5 éves webshopunk. Folyamatos, gyors növekedésű, bővíthető, jelenleg is jól működő.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Átadásra kerül: * a domain név * logó, grafikai anyagok, saját képi anyagok, partneri képanyagok * a jelenlegi kifutó árukészlet (kb. 150db termék - 500ezer Ft nagykereskedelmi értékben) * az UNAS rendszerű webshop összekötve az üzleti Facebook oldallal * a Facebook oldal (19K követő) - folyamatos napi posztokkal * az Instagram oldal (1300 követő) * 3600 hírlevél feliratkozó * 2750 regisztrált vásárló * a nagykerek listája, elérhetősége, együttműködés lehetősége * ÁSZF, és adatkezelési tájékoztató (naprakész) * + Aminda Kids Facebook oldal (600 követővel) - jelenleg webshop nem tartozik hozzá, pihentetve van, de lehetőségként megtartottuk * Igény szerinti oktatás, betanítás, marketing tanácsadás A webshopban pontgyűjtő rendszer működik évek óta, sok a visszatérő vásárló. Havi látogatottság 10-12ezer. Bankkártyás fizetési rendszerrel összekapcsolt. Könnyű kezelés a webshop felületén, napi pár óra munkával egy biztos jövedelem, akár munka mellett is. Végig 1 fős egyéni vállalkozás alatt vezetett. Komoly vételi szándék esetén hozzáférést biztosítunk a webshop statisztikáihoz, könyvelési analitikához. Meglévő termékeink: női ruhák, táskák, ékszerek A webshop szabadon bővíthető további termékekkel, melynek csak a képzelet szab határt. Az ár nem alkuképes, a megkereséseket e-mailben várjuk.

A vállalkozás adósságai:

Nincs tartozás.

Feladás dátuma:

2021. 04. 07.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (Ruházat, textil, bőr)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Szentgotthárd

A tavalyi éves bevétel:

10 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

5 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.