Jelentkezzen be!

Instagram, TikTok influencer webáruház és szolgáltatás eladó (Bitcoin fizetés implementálva)

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

B_likes

Az eladó cég rövid bemutatása:

2020-ban elkészített profi Influencer szolgáltató webáruház eladó. A cég tevékenysége a következő szolgáltatásokat takarja: - TikTok követők/videók/megtekintések növelése és szolgáltatása - Instagram követők/videók/megtekintések növelés és szolgáltatása

A vállalkozás részletes bemutatása:

A vállalkozás tulajdona a profi webáruház, integrált fizetési rendszer, bemutató animációs videó, marketing terv, beszállítói hálózat, üzleti terv. A termékek egyes esetekben akár 10!!-szeres profitot is tudnak hozni köszönhetően a jó beszállítói körnek. A vállalkozás tesztelt, működik. A cég főtevékenysége a 18-28 éves korosztályra épül akik szeretnék növelni instagram/tiktok influencer bázisukat és ehhez szeretnének gyors segítséget igénybe venni. A vevő 6-8 hónapos megtérüléssel számolhat és komoly külföldi potenciál is van benne. Igény esetén kibővíthető Onlyfans, Youtube, Twitter, Facebook, SEO kampányokra is. Kérem csak komoly érdeklődök jelentkezzenek, mert a cég nem mindenáron eladó.

A vállalkozás adósságai:

nincs

Feladás dátuma:

2021. 05. 03.

Tevékenységi terület:

Művészet, szórakoztatás

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

6 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.