Jelentkezzen be!

Lincoln’s Barber Shop & Bar

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Lincoln’s Barber Shop & Bar

Az eladó cég rövid bemutatása:

Ha van időd és energiád, rengeteg pénzt lehet ezzel az üzlettel keresni. 7 Borbély szék + kozmetikus + tetováló szalon. Gyönyörűen van kialakítva az egész fodrászat. Keress rá a közösségi oldalakon: Lincoln’s Barber Shop

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladásra kínálom a cégem által létrehozott Lincolns Barber Shop and Bar-t. Közel 200nm alapterület. Rendkívül igényesen van kialakítva, tengeri akvárium, gödöllői antik pianínó. A földszinten + kozmetikai rész lett kialakítva. A felső szinten tetováló szalon. A jó idő beköszöntével asztalokat lehet kihelyezni. Rendkívül jó elhelyezkedésnek köszönhetően rengeteg a potenciális vendég. Jelenleg is működik. Mindenben segítek. Ár: 19 millió forint Nyitott vagyok más fajta megoldásra is. Eladás oka: van egy másik cégem és annak szeretném szentelni a figyelmem. Kérlek, csak telefonon vedd fel velem a kapcsolatot.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincsen adóssága

Feladás dátuma:

2021. 02. 02.

Tevékenységi terület:

Egészségügy, gyógyszeripar, szépségipar

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

22 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.