Jelentkezzen be!

Eladó bejáratott boroswebáruház egyedi üvegekkel (árukészlettel) külföldre költözés miatt eladó

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Minőségi boros webáruház, egyedi üvegekkel

Az eladó cég rövid bemutatása:

2 éve működő egyed boros webáruház, egyedi készítésű üvegekkel, kb. 400.000 Ft értékű árukészlettel, visszatérő ügyfékörrel, külföldre költözés és időhiány miatt eladó, A forgalom észrevehetően egyre nőtt, visszajáró ügyfélkörrel rendelkezik.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Bejáratott, 2 éve működő webáruház, honlap és közösségi felülettel, (weboldalával, facebook oldallal, látogatottság 1450 oldalkedvelővel, insta oldallal,) beszállítói kapcsolatokkal, kb. 70 db egyedi boros díszüvegekkel (árukészlettel), melynek értéke kb. 400.000 Ft, külföldre költözés miatt együttesen eladó . A vállalkozás a munkánk, elfoglaltságunk miatt már mükődtetni nem tudjuk, ezért adjuk el. Az áruház csak online áruházként üzemel, üzemeltethető fulfillment-el is, ami jelenleg is így működik. Minden segítséget az induláshoz megadunk, akár a weboldal működésében, oktatásában. A cég nagy részben magyarországra szállít, külföldi rendelések is voltak, de időhiány miatt már nem tudtuk kiépíteni a külföldi értékesítést, terjesztést, így bőven van benne potenciál és a bevételt többszörösére lehet így nővelni.

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozásnak nincsenek adósságai, a beszállítókat mindig időben kifizettem.

Feladás dátuma:

2021. 01. 23.

Tevékenységi terület:

Élelmiszeripar (előállítás, kereskedelem)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Nagy-Britannia

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország,

A tavalyi éves bevétel:

2 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.