Jelentkezzen be!

Webáruház modern designnal + ügyfélkörrel

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

WEBSHOP

Az eladó cég rövid bemutatása:

Vegyiáru webáruház árukészlet nélkül eladó Látogatónkénti bevétel: 115 Ft - folyamatosan nő - visszatérő vásárlók (17%) bevétele 2x magasabb Facebook: 5400 felett, 1906 hírlevél feliratkozó Havi bevétel minimális marketinggel: 1 millió felett

A vállalkozás részletes bemutatása:

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG - átvétel és a termékfeltöltés után azonnal több ezer embert érsz el: rögtön pénzt kereshetsz. Az alapok meg vannak hozzá. A vállalkozást KATA-s vállalkozóként üzemeltettük, mivel ez volt a legkedvezőbb adózási forma. A webáruház árukészlet nélkül eladó. Egy nagykereskedelemmel dolgoztunk szorosan együtt, így saját árukészletre nem volt szükség az utóbbi 4 hónapban. Dolgozhattunk egy több 10 milliós árukészletből. Nyereményjátékaink nagy sikernek örvendenek. Facebook követőink pedig meglehetősen aktívak. Amire szükséged lesz: MARKETING BUDGET = SIKER GARANTÁLT A webshop jelenleg nem üzemel.

A vállalkozás adósságai:

NAV tartozás, se semilyen tartozás nincs.

Feladás dátuma:

2021. 04. 07.

Tevékenységi terület:

Vegyipar (vegyipari termékek gyártása, forgalmazása)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Karcag

A tavalyi éves bevétel:

4 648 231 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

999 999 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.