Jelentkezzen be!

Takarítás fertőtlenítés sterilizálás ózongenerátor Vállalkozás / MÁRKA

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

FERTŐTLEN.hu

Az eladó cég rövid bemutatása:

Eladó egy takarítással, fertőtlenítéssel, ózon fertőtlenítéssel foglalkozó felépített arculattal rendelkező brand: FERTŐTLEN™ Online felületekkel, védett domain névvel: www.fertotlen.hu

A vállalkozás részletes bemutatása:

Eladó egy takarítással, fertőtlenítéssel, ózon fertőtlenítéssel foglalkozó felépített márka: FERTŐTLEN™ Ami a márkához tartozik Felépített arculat: -LOGO és szóróanyag grafika szerkeszthető állománnyal (így a PSD fájlok akár otthon, egyedileg, már kis grafikai ismerettel is, egyszerűen szerkeszthetők) -Egyedi domain név ~2 évre megvásárolva: www.fertotlen.hu (megegyezés alapján weboldal létrehozásában is tudunk segíteni) -Lefoglalt Facebook oldal felépített grafikai alapokkal https://www.facebook.com/fertotlen.hu A márka értéke: 79 900.- HUF Opcionálisan megvásárolható a brand mellé egy Ózongenerátor fertőtlenítő készülék. Ulsonix Airclean márkájú ipari ózongenerátor. Európai tervezés és gyártás raktárról! 10 000 mg/h ózon kibocsátására alkalmas, állítható fokozattal rendelkezik, időzíthető, ugyanakkor folyamatos működési funkcióra is kapcsolható, ipari kivitel, de kompakt mérete miatt könnyen hordozható, és munkára fogható. Ózongenerátor ára: 144 900 HUF.- Az ózongenerátor és a FERTŐTLEN™ márkanév grafikai elemekkel együttes vásárlása esetén a csomag Ára: 199 900.- HUF.

A vállalkozás adósságai:

nincs

Feladás dátuma:

2020. 11. 17.

Tevékenységi terület:

Egyéb szolgáltatás (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

500 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

79 900 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.