Jelentkezzen be!

Eladó Franchise Webáruház

A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Thirashop

Az eladó cég rövid bemutatása:

Szeretnél egy Franchise webáruház rendszer részese lenni? Előképzettség nélkül lehetsz egy partner rendszer részese és tanulhatod ki az e-kereskedelmet a piac egyik meghatározó partnerétől.

A vállalkozás részletes bemutatása:

Ez a franchise webáruház úgy lett létrehozva és üzemeltetve, hogy teljesen automatizált az adminisztrációs rendszere. A legmodernebb marketing eszközökkel van felszerelve. Részben szintén automatizálva van. Megrendelések fogadását, számlázást, logisztikát, árukészlet beszerzését, raktárkészletkezelést egy ember is tudja üzemeltetni, akár más munka mellett is. Ha csak fizetés kiegészítésként szeretnél egy bejáratott működtetési formulát, ezt az oldalt kiemelten ajánljuk! Ami átadásra kerül: - 600 termékkel feltöltött shop - domain név - beszállítói kapcsolatok - Facebook oldal - Instagram oldal - 2000 hírlevél feliratkozó - betanítjuk a marketing eszközök használatát - betanítjuk az adminisztrációt és az üzemeltetést A webáruház üzemeltetéséhez szükséges cég nem eladó, azzal a vevőnek kell rendelkezni. Az árukészlet nem képezi az eladás tárgyát. Az áruház vételára: 990 000 Ft + százalékos partneri rendszer díj A továbbiakról érdeklőd és kérj rendszerbemutatást!

A vállalkozás adósságai:

Nincs

Feladás dátuma:

2020. 11. 11.

Tevékenységi terület:

Kereskedelem (máshova nem sorolt)

Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Magyarország

Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.):

Budapest

A teljes vállalkozás becsült értéke:

2 000 000 HUF

A tavalyi éves bevétel:

0 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész %-ban:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

990 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés a befektetőtől:

Befektető döntése szerint. Ha akar, dolgozhat a vállalkozásban, de csendestárs is lehet.